Rundresor med svensk färdledare 

- så tycker våra resenärer!

Läs vad våra resenärer tycker om våra olika rundresor här (avresor 2014-2016):

Klassiska Australien & Nya Zeeland  

Vi har tidigare åkt på olika rundresor med många researrangörer som Jambo Tours, Temaresor men TPs rundresa har hittills varit den bästa! Servicen vid kontakten med TPs personal har varit utmärkt från första början, den skriftliga informationen och färdhandlingarna var mycket välgjorda. Dem använder vi som minnesdokument när vi visar våra semesterbilder för bekanta!

Själva rundresan överträffade våra förväntningar, resans pris motsvarade långt kvaliteten på hela arrangemanget med val av hotell och restauranger. Färdledaren kunde inte ha varit bättre då hans prestationer och kunskaper om resmålen var utmärkta. Det är svårt att välja vilket av alla sevärdheter som var höjdpunkten men Kangaroo Islands djurliv var unikt! Det var en perfekt blandning med att göra saker på egen hand, som att gå ut och äta men också med gruppen.
 Resan hade gott kunnat vara ett par dagar längre och vi hade gärna sett mer av Melbourne och mindre av ökenresan. Vi kan definitivt tänka oss att resa med TourPacific igen och rekommenderar gärna deras rundresor till andra!
Ulla och Bertil Hansson

Söderhavets pärlor

Det var första gruppresan för vår del och blev över förväntan! Perfekt upplägg, trevlig och kunnig guide i Bengt, utmärkta hotell och väl avvägt program. Det var spännande att möte maorikulturen på Rotorua, klipptunnlarna vid Bay of Islands norr om Auckland och snorklingen i Aitutakis lagun på Cook var minnesvärda! Tour Pacific skötte sig utmärkt på alla plan!
Claes Öster och Yvonne Ahlstedt

Nya Zeelands Höjdpunkter

Resans upplägg var utmärkt med egen tid och många intressanta sevärdheter som kryssningen i Milford Sounds mäktiga landskap och grottorna i Waitomo. Reseledaren Karin var också mycket duktig och kunnig! Kan verkligen rekommendera denna rundresa!
Inga Almerud

 

Stora Australien

Resans upplevelser spände över ett brett register, från dignande skaldjursfat i en kvällsupplyst mångmiljonstad till stillheten under stjärnhimlen i öknen. Ayers Rock var magnifik, inte minst så som vi fick uppleva den på nära håll när vi vandrat en kort tur till ett vattenhål vid bergskanten. 

På grund av kraftiga regn, de rikligaste på 20 år, var öknen uppfylld av blommor. Segelturen över Korallhavet tillbaka till Port Douglas efter det av vi varit på Low Island var magnifik.  En intressant utflykt i regnskogen i Mossman Gorge gav insikter i trädens, växternas och djurens betydelse för Australiens infödda, de som kallar regnskogen sitt hem, eller helt enkelt ”Paradise”.

 

 

 

Kangaroo island kommer vi heller inte att glömma. Där fick vi tillfälle att klappa och mata halvtama kängurur som hade blivit övergivna vid bilolyckor etc. De var så tillgivna och milda i sitt sätt, inte så som katter eller som hundar är, utan på ett alldeles eget känguru-vis!  Hela resan var vi väl omhändertagna av vår omtyckta reseledare och kunde också sorglöst njuta av lyxen att helt sakna bekymmer för logistik, hotell och mat, vilket allt ordnats på ett förträffligt sätt.
G. Lindman    okt-16

 

 

 

 

 

 

 

 

En underbar resa med en underbar guide. Vi fick en pangstart på vår resa med en cykeltur bl.a i Sydney

.

Solen och värmen ’förföljde’ oss under hela resan. Bättre tur kan man inte ha enligt guiden.Större delen av gruppen vågade på sig en cykeltur i vackra Sydney en tidig förmiddag. Gruppbilden är tagen från Botaniska parken med operan och Harbour Bridge i bakgrunden. En resa att minnas lovar jag - överträffade alla våra förväntningar!

Jan Englin