Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin är en av få kryssningsaktörer som seglar på de grunda vattnen i Tahiti, Franska Polynesien och Söderhavet. Om du lockas av en lyxkryssning med informell och avslappnad atmosfär som seglar i tropiska paradisområden så kan du sluta leta nu. Sedan 1998 har Paul Gauguin Cruises kryssat mer än 570 gånger och haft 155 000 gäster, inkluderat mer än 14 000 bröllopsresenärer. Paul Gauguin Cruises har vunnit många fina utmärkelser, bland annat för "Bästa kryssningsrederi bland små lyxkryssare".

Deras all-inclusive kryssningar innehåller allt från måltider och drycker, dricks och underhållning. Fartyget tar endast 332 passagerare och erbjuder kryssningar året om på 7-14 dagar.

Den kände miljöaktivisten, marinexperten, upptäckaren och filmproducenten Jean-Michel Cousteau är sedan många år knuten till rederiet. Han är inbjuden som gäst på fyra av kryssningarna i Franska Polynesien 2016. Där kommer han att ge en serie föreläsningar och leda vissa dykturer. Kort och gott en unik lyxkryssare i litet format som visar dig paradiset från den bästa sidan!r en egen resortö där det finns möjlighet att ta del av olika vattensporter, till exempel kajak och snorkling. 

Läs här deras broschyr 2016 Voyages by Gauguin Big Book  och deras 2016-2017 Preview brochure här


Vår marknadschef Suzanne kryssade med m/s Paul Gauguin Cruises (okt -16). Läs mer här