Har du rest med oss? Vinn en resa till Dubai för 2!

Har du rest med oss? Vinn en resa till Dubai för 2!

Var du nöjd med resan - och Tour Pacific?

Berätta det gärna för vänner och bekanta och ta chansen att vinna en resa för två personer till Dubai med Emirates Airlines!  Alla ni kunder som rest med oss har möjlighet att delta i denna kampanj!

Så här gör du:

1)    Skicka in en kort beskrivning av din resa och motivera vad som var extra bra med resan och Tour Pacific.

2)    Rekommendera Tour Pacific till vänner och bekanta, be dem nämna för oss vid bokningstillfället att du rekommenderade oss.

  • För varje bokning som genereras som resultat av din rekommendation så skickar vi två trisslotter till dig.
  • Måndagen den 8 januari 2018 räknar vi samman alla rekommendationer och vad de genererat i försäljning i SEK.
  • Den kund vars rekommendationer genererat högst försäljning vinner en resa för två personer till Dubai i ekonomiklass med Emirates Airlines samt 3 nätter på hotell med frukost dagligen samt transfer från flygplatsen till hotellet t/r.
  • 2: a pristagaren vinner ett presentkort värt 2 000 kr på trevliga Kitchen & Table, vars restauranger finns på ett tiotal platser i Sverige.

    Välkommen att anmäla dig till detta genom att mejla oss på  marketing@tourpacific.se med din motivering, namn, adress och epost.
     
  • Villkor: Högsta omsättning per 31/12 är baserat på bekräftade och (del)betalda resor hos Tour Pacific. Vinstresan till Dubai kan inte säljas eller överlåtas och ska bokas före 31/3 utnyttjas före 31/9-2018.

emirates_logo_liten

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar