Romantisk resa för bröllopspar eller vigsel utomlands - Reseblogg
Hylla kärleken med en resa!

Hylla kärleken med en resa!

Vår efterlängtade broschyr om Romantiska Resor lanserades i helgen på Bröllopsmässan på Grand Hotel i Stockholm, där blivande bröllopspar hittade inspiration både till festen och bröllopsresan!

Några som tidigare rest med Tour Pacific är sångaren Eric Saade med flickvännen Nicole Falciani kom förbi vår monter för broschyren. Även om inte bröllop är i anstående för paret vad vi vet, så är det Seychellerna som lockar dem mest till nästa resa!

EricNicoleRomBroschy...

Vigsel, bröllopsresa eller förnya löften?

Våra resmål i Söderhavet och Indiska Oceanen lämpar sig extra väl när man reser med någon man håller kär. Då är det också viktigt med ett mysigt hotell, gärna med lite extra lyxkänsla vilket vi tänkt på i urvalet till broschyren och som ger precis den där romantiska inramningen man förväntar sig. Det finns många anledningar att resa iväg på tu man hand; allt från en bröllopsresa till att gifta sig utomlands men även att fira bröllopsdag och kanske förnya löften eller bara ha tid för varandra!

WeddingHEart800   foto: Kieran Scott

Vi har förhandlat till oss med många av våra hotell speciella erbjudanden för ”honeymooners”; specialpriser, extra bonusar med romantiska middagar, dekorationer på rummen och där blommor, spabehandlingar och champagne kan ingå som välkomstgåvor. Reseförslagen i broschyren är endast som inspiration och vägledning, vi skräddarsyr givetvis resorna efter önskemål!

Beställ vår broschyr Romantiska resor här eller läs den online!

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar