Hotell Sydney, Amora Hotel Jamison, Australien

Exklusivt och bekvämt i hjärtat av Sydney

Amora Hotel Jamison Sydney

Amora Hotel Jamison är ett prisbelönt hotell som kombinerar modern stil och värme, vilket ger dig den ultimata stämningen för bästa upplevelsen i Sydney.
Detta stiliga hotell har ett smidigt läge med närhet till det mesta. Endast 10 minuters promenad från hamnområdet Circular Quay, Sydneys operahus, Sydney Harbour Bridge och stadsdelen The Rocks. Till det trevliga Darling Harbour tar det endast 15 minuter att promenera. Stans bästa shopping har du runt hörnet! På det lyxiga Amora Spa erbjuds ett brett urval av behandlingar. Hotellet har två restauranger varav Gallery Restaurant & Bar som serverar internationella rätter i en elegant men avslappnad miljö. Restaurangen Charr specialiserar sig på moderna australiska rätter och erbjuder en omfattande vinlista. Hotellet har även en inomhuspool och ett gym.

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Rummen är snyggt inredda med modern utrustning såsom internet och spelkonsoler. De rymliga och toppmoderna badrummen har ett separat badkar och en dusch. Vissa av rummen har utsikt mot den berömda Harbour Bridge, och andra har fantastisk utsikt över Darling Harbour och Sydneys stadssilhuett. Rummen är utformade för vila och avkoppling med moderna bekvämligheter och inredning går i varma färger.

Antal rum

415 rum i fyra olika rumstyper

Pool

Ja (inomhus)

Transfertid

25km till Sydneys flygplats och 15km till närmaste strand. Wynyard Train Station ligger endast 5 minuters promenad från hotellet. 

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module