Constance Ephelia, Mahé

Stort, vackert och lyxigt

Constance Ephelia, Mahé

Ett av de större lyx hotellen på Mahé. Mellan två av de vackraste och längsta stränderna på Mahé finner du Constance Ephelia Resort med sin unika tillgång till natur och fantastiska utsikt över nationalparken Port Launay.

Detta är ett fantastiskt ställe för avkoppling eller aktivitet, du väljer själv! Här kan man dyka och snorkla i den vackra nationalparken och på hotellområdet finner du fem butiker, SPA, relaxavdelning med Yoga, fyra pooler, gym mm. Dyk-, cykel-, klättrings- och fiskeutrustning finns att hyra.

Det finns fem restauranger och barer på hotellet, alla med unik design och interiör som reflekterar elegans med afrikanska och asiatiska influenser. 

Hotellet är uppdelat i två delar, vid norra stranden ligger seniorsviterna och alla villor, på södra stranden ligger juniorsviterna i två våningar i en hästskoform, ofta med pool eller restaurang i mitten.

 

Intern information

Karta

Fakta


Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Här väljer du mellan sju olika typer av boende, från lyxiga junior-/seniorsviter till extra stora villor längs med de grönskande kullarna. Alla rum är eleganta och rymligt lyxiga. Alla villor har egen pool.

Antal rum

313 st hotellrum eller villor med 1, 2 eller 3 sovrum.

Pool

5 st

Transfertid

45 minuter från flygplatsen. 

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module