Resa till Söderhavet och Tahiti Le Sauvage - Tour Pacific

Magisk Söderhavsupplevelse på Rangiroa

Le Sauvage Private Island

Drömmer du om en resa till en öde ö för att få uppleva den ultima Robinsson känslan? Då kan Le Sauvage Private Island vara den rätta platsen för dig. Beläget på en liten och privat ö vid världens näst största atoll och 45 minuter med båt från Kia Ora resort. Detta intima boutiquehotell erbjuder endast fem strandbungalows byggda med traditionella material såsom bambu och polynesiska träslag. Med minimalt antal gäster som denna retreat kan ta emot, får du verkligen möjligheten att njuta av din privata stund i paradiset. Här får du en äkta upplevelse av Söderhavet!

På Le Sauvage Private Island kommer du få uppleva härligt varma Söderhavsnätter med inget mer än den stjärnklara himmeln och din ljuslykta som lyser upp din väg. En magisk upplevelse! Önskar du umgänge så får du det bäst i hotellets restaurang och bar, där du kan samlas för att äta med de andra gästerna och njuta av varandras sällskap. Din vänliga värdfamilj och ägaren till hotellet kanske till och med bjuder på sina musikaliska talanger.

Läs vårt blogginlägg om Le Sauvage här

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Polynesiska bungalows med traditionella material och genuin inredning. Begränsad elektricitet råder på hotellet. På rummen finns ingen elektricitet alls. 

Antal rum

5 Strandbungalows

Pool

Nej

Transfertid

Ca. 1 timme med båt till Rangiroa flygplats via Kia Ora Resort

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module