Hotell Mamanuca, Matamanoa Island Resort, Fiji

Egen ö mitt i Fijis tropiska arkipelag 

Matamanoa Island Resort

Matamanoa Island Resort är den lilla boutiqueanläggningen på en privat ö där endast vuxna över 16 år är välkomna. Öns toppiga formation klädd med lummig grönska och vita sandstränder skapar en oerhört skön konstrast mot det azurblå havet. Här får du en sann oas med underbart läge mitt i det Fijianska öriket där det erbjuds möjligheter för både lugn och aktiviteter.
Här kan du koppla av i infinitypoolen eller beställa drycker i baren och beundra utsikten över solnedgången. Upplev och njut av diverse behandlingar i Senaki Spa unika utomhusanläggning. Det orörda revet utanför ger undervattensupplevelser i världsklass, både för snorklaren eller dykaren.  På restaurangen Vale Ni Biau har varje bord utsikt över det vackra havet.  Här erbjuds internationella menyer samt val av fijiansk husmanskost och à la carte middagsmenyer som ändras varje kväll. I detta tropiska ö-paradis kan givetvis vigsel arrangeras.

Intern information

Karta

Fakta


Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Resort Rooms ligger i rad i samma byggnad med egen liten uteplats med sittmöbler, vackert inbäddade i den lummiga grönskan och bara några minuter från stranden. Rummen har luftkonditionering, takfläkt, kylskåp och kaffefaciliteter.
Beachfront Bures är betydligt rymligare och ligger direkt vid stranden. Skjutdörrarna av glas öppnar upp mot soldäcket med sittmöbler, dagbädd, ljuvlig havsutsikt och egen plunge pool.  Rymligt sovrum med en vardagsrumsdel på samma plan. Här finns luftkonditionering, takfläkt, kylskåp och kaffefaciliteter. 
Beachfront Villas är det läckraste boendet på Matamanoa. Varje villa har en liten pool i en vacker utomhusmiljö med utemöbler och dagbädd samt ett generöst trädäck och en oslagbar havsutsikt. Sovrummet ligger lite upphöjt för att ge en bättre utsikt och vardagsrummet ligger några trappsteg längre ner. Rummen har luftkonditionering, takfläkt, kylskåp och kaffefaciliteter. Badrummen har dubbla handfat av granit, separat dusch och separat toalett.

Antal rum

46 rum/bungalows/villas i tre olika kategorier.

Pool

Ja

Transfertid

ca 10-15 minuter med helikopter från Nadi flygplats, eller ca 1,5 timme med snabbgående katamaran från Denarau Marina.

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module