Overwater Bungalow fira 50 år i Franska Polynesien - Tour Pacific


Jubileumserbjudande - Overwater Bungalow 50 år i Tahiti

Jubileumserbjudande till Franska Polynesien. Landet som även är känt som Tahiti. I år firar man att Overwater Bungalow i landet fyller 50år! Tour Pacific presenterar här en resa för dig som vill kombinera både huvudön Tahiti med den majestätiskt vackra vulkanön Moorea och den magiska atollön Tikehau. Livet här i det Fransk Polynesiska paradiset andas harmoni och romantik. Här njuter du av pittoreska öar och turkosblå laguner, och ett folk som med sin dans och sånger berättar sina kärlekssagor. Kanske en av världens mest kompletta resmål för en fulländad romantisk resa!
Resan börjar med ön Tahiti och staden Papeete. I staden finns boulevarder och caféer och allt är väldigt franskt, även trafiken! Här är den lokala marknaden ett populärt utflyktsmål. Efter en dag i Papeete väntar Moorea på dig. Ön är vackert lummig med fruktplantager och höga berg. Längs kusten ligger vykortsvackra vikar med sandstränder som inbjuder till sköna simturer, snorkling och kajakpaddling. Här bor du sju nätter på mysiga Manava Beach Resort & Spa Moorea. Din resa går sedan vidare till Tikehau som bl.a. är känt för sin nästintill cirkelrunda atoll och för sina vackra delvis rosafärgade stränder. Här på Tikehau Pearl Beach Resort är det lugna sköna dagar som gäller, men även ypperliga dyk- och snorklingsupplevelser där man bjuds på mjukkoraller av imponerande storlek, stingrocka, grå revhaj mm. Söker man lite extra lugn och ro och vill leva lite "Robinson Kruse liv" för en dag kan man med fördel be hotellet om en picknick-korg och sedan ta sig med båt till en av lagunens öde öar.

Låt Sveriges främsta resebyrå på Söderhavet ta hand om din drömresa till paradiset, och nu med möjlighet till ett attraktivt kampanjerbjudande!    

Tillägg för flygresa i Business class: ca. 25 000 kr per person  

Priset för dessa paket var korrekta när de publicerades 19 september 2017. Vi reserverar oss för valutaförändringar efter detta datum. Vi har använt valutakurs; 1EUR = 9,78SEK & 1NZD = 6,01SEK, för aktuell dagskurs, se länk 

ref: 41886

Klicka här för liknande reseförslag till Tahiti

Intern information

Karta

Dag-för-dag-program:

Jubileumserbjudande - Overwater Bungalow 50 år i Tahiti


I priset ingår

 • Flyg i ekonomiklass från Stockholm/Köpenhamn till Papeete, Tahiti t/r (Tillägg på avresa från Göteborg)
 • Flygskatter och bränsletillägg
 • Inrikesflyg mellan öarna i Tahiti
 • Meet & Greet vid ankomst till Tahiti 
 • Alla transfers i Tahiti 
 • 1 natt på Tahiti Pearl Beach Resort 4*, i Deluxe Ocean View room  inkl. frukost
 • 7 nätter på Manava Beach Resort & Spa 4* Moorea, i Overwater Bungalow inkl. frukost 
 • 6 nätters boende på Tikehau Pearl Beach Resort 4*, i Overwater Bungalow inkl. frukost
 • 1 natt på SKYCITY Hotel Auckland 4*, i Deluxe room
 • Alla skatter utom City Tax på 1,68 Euro/dag på hotell i Franska Polynesien
 • Resehandbok

Fakta

Reseinformation

Kontakta Tour Pacific för pris övriga reseperioder

Avreseort

Stockholm & Köpenhamn (tillägg på avresa från Göteborg)

Villkor

Samtliga priser är frånpriser och gäller per person vid del i dubbelrum. Ev avbeställningsskydd och reseförsäkring tillkommer. Högsäsongstillägg kan förekomma.

Vi reserverar oss mot ev flygändringar, nya flyg- och/eller hotellpriser i samband med ändrade valutakurser, förändrade skatter samt allmänna avgifter. Valutaförändringar kan ske fram till slutbetalning.