First Class till Australien med Qantas - Reseblogg
Förstklassigt i luften med Qantas

Förstklassigt i luften med Qantas

Är det någon gång det lockar att betala det där extra är just för en långflygning som till Australien och Nya Zeeland med många timmar i luften (ca +20 från Sverige).  Att redan vid incheckningen från avreseorten bli positivt särbehandlad med egen incheckningsdisk, prioriterad ombordstigning och avkoppling i en skön lounge innan avresan är en ynnest. Att flyga i First Class är dessutom snäppet lyxigare än Business Class och ex. ombord någon av Qantas A380-maskiner finns endast 14 exklusiva sviter i förstaklasskabinen!

international-first-...

I deras egen "First Lounge" (som i Sydney och Melbourne) med en inredning och design som uppmärksammats med utmärkelser, inbjuder till olika sittgrupper beroende på humör och preferenser; mer privat eller socialt. Här finns oavsett tillgång till internationella tidningar och magasin, TV och wifi.  En exklusivt utformad meny av stjärnkocken Neil Perry med signaturrätter frestar smaklökarna för den hungrige. Känner man mer behov av en avslappnande spa-behandling bjuds det också på gratis i det lyxiga Aurora Day Spa.

Efter att man blivit eskorterad av sin värd till sin plats ombord med en bekväm justerbar sittfåtölj. Här bjuds man på prisbelönta champagner och andra aperitifer innan takeoff.

A380FirsClass

Innan dess har man kanske tagits till nya gastronomiska höjder av samme Neil Perry. En 8-rätters avsmakningsmeny eller något annat enklare från en á la carte meny som Club Sandwich; allt tillrett ombord. Vinutbudet behöver inte heller skämmas för sig med en sommelier ombord som rekommenderar vad som bäst ackompanjerar maträtterna. 

international-first-...

Självklart bjuds även på ett stort utbud av underhållning av senaste teknologin med filmer, musik, spel, nyheter och interaktiva kartor med egna touchscreen-skärmar.

Den största fördelen med att sitta i Första alt Business Class kabin är ändå möjligheten att bekvämt kunna sträcka ut sig i hela sin längd. Med ett knapptryck förvandlas fåtöljen till en raklång säng, (hela 214 cm!) Flygvärdinnan förser en med lyxigt duntäcke och skönaste sänglinne när man är redo för sin sömn! Iklädd Qantas egna eleganta pyjamas och frottétofflor sover man som en prins ovan molnen.

A380FirstCLassSleepe...

Väl framme vid resmålet* väntar en chaufför på att ta dig till din adress om detta förbokats. Vad kan vara ett mer bekvämt sätt att färdas ett dygn i luften?

*London, Sydney, Melbourne, Dubai

Qantas erbjuder just nu stora rabatter i Första Klass om man reser 2 personer tillsammans (alt 4/6/8 pers), First Class Companion fare som ska bokas senast den 10 mars 2017, med avresor  t o m 30 november. Vissa villkor förekommer. Gäller resor STO - ADL/BNE/CNS/DW/MEL/PR/SYD och STO-AKL/CHC/WLG/ZQN

Välkommen att kontakta Tour Pacific bokning@tourpacific.se

 

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar