Resemässan Visit Pacific och 25 års jubileum för Tour Pacific under 2018 - Reseblogg
Visit Pacific och 25-års jubileum i pipeline för Tour Pacific 2018

Visit Pacific och 25-års jubileum i pipeline för Tour Pacific 2018

2018 kommer att bli ett aktivt år för Tour Pacific. Det är 25 år sedan vi startade vilket ska firas med ett 25-års jubileum samt att vi åter igen arrangerar resemässan Visit Pacific i Malmö.

Den 3 mars 2018 öppnas dörrarna igen för besökare till Visit Pacific på Malmö Live som under en hel dag kan bekanta sig närmare med Australien, Nya Zeeland och Söderhavet. Den första mässan i februari 2017 var mycket uppskattade tyckte både besökare och de dryga 30-talet utställarna från länderna i Oceanien.

VP_CookSTand_STefanP...

Nyfikna besökare pratade med Cooköarnas representanter under mässan  bild: Stefan Persson, Skånska Dagbladet

Som Sveriges ledande arrangör dit vill vi inspirera alla att redan på hemmaplan få en känsla för dessa fantastiska resmål. Tillsammans med våra samarbetspartners bjuder vi in till att under en dag få en försmak av vad dessa resmål kan erbjuda, lyssna på föredrag och träffa representanter från turistbyråer och leverantörer. Det kommer också att finns möjlighet att boka tid med någon av våra egna reseexperter och planera en framtida resa till något av resmålen.

Söderhavets kultur med olika ritualer, sång och musik från Australien och möjlighet att prova exotiska smakupplevelser kan vi utlova även nästa år. Bland utställarna finns ex. turistbyrån från Australien och flera av dess delstater, Cooköarna, Papua Nya Guinea, flygbolag som Qantas Airways och Singapore Airlines m. fl. Vi tror att Visit Pacific fyller ett behov och vi hoppas på besökare från fler delar av Sverige vill komma till Malmö för detta unika tillfälle.

Vårt 25-års jubileum kommer att uppmärksammas med unika erbjudanden och olika festligheter under året lovar vi, så håll utkik!

Läs mer om Visit Pacific: tourpacific.se/VisitPacific

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar