Aboriginkultur, Robinsonön på Fiji och expeditionskryssningar på Visit Pacific

Aboriginkultur, Robinsonön på Fiji och expeditionskryssningar på Visit Pacific

Resemässan Visit Pacific i Malmö den 3 mars bjuder på en rad spännande föredrag.Hör mer om att Australiens aboriginer, spännande kryssningsexpeditioner och Söderhavsöar som Samoa och Fiji. Läs hela föredragsprogrammet här

Under dagen har du möjlighet att träffa representanter från länder som Vanuatu, Cooköarna och Papua Nya Guinea. Spana in hur husbilen är utrustad som är uppställd på mässan inför Nya Zeelandresan, hör mer om årets nya Robinsonö, Yasawa Island på Fiji och spännande båtexpeditioner i Australiens övärld. Passa också på att boka tid med en av våra egna passionerade resesäljare för att planera din nästa resa!

QFA380-over-SydneyNY

Du kan dessutom vara med och tävla om en flygresa med Qantas till Australien med stopp på vägen i Singapore, besök i Sydney, Adelaide och Perth!

Det är i år ännu fler utställare från Australien som t ex landets egen turistbyrå Tourism Australia, kryssningsföretag som True Norths äventyrliga expeditioner och Coral Expeditions kryssningar i ex Stora Barriärrevet. Många kända och mer okända hörn med nationalparker, vingårdar, aboriginkultur och dykvatten och husbilsrutter kommer också att presenteras närmare under mässan.

VAkaEiva2800

Söderhavets exotiska öar kommer också finns också på plats där Fiji med en  delegation från turistbyrån och lokala hotell. Även Samoa, Papua Nya Guinea, Vanuatu och Cooköarna kommer att ha egna föredrag.

På programmet står också framträdande med den mytiska didgeridoon, aboriginernas blåsinstrument, framfört av Lars Wallin. Han har turnerat världen runt med den aboriginska gruppen The White Cockatoo Performing Group samt den egna gruppen The Tribelars. Lars har även spelat ett didgeridoo-solonummer i samband med prins Frederik och Marys bröllop i Köpenhamn år 2004.

De 100 första föranmälningarna får en goodiebag per hushåll på mässan med gåvor från Tour Pacific!

Läs mer om Visit Pacific och hur du föranmäler dig här!

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar