Vinn en resa till Fiji! - Reseblogg
Vinn en resa till Fiji!

Vinn en resa till Fiji!

Boka en resa till Fiji och vinn dina flygbiljetter! Tillsammans med Fijis turistbyrå lottar vi ut två flygbiljetter från Sverige till Fiji t/r bland de som bokar en komplett Fijisemester före 30/9 2018 och med avresa senast 31/3-19. Värde 30 000 kr.

Lyx eller robinsonkänsla bland Fijis 333 öarFijiLogo100

Ja, du kan vinna din egen resa till Fiji med dess fantastiska stränder och kristallklara laguner, täta vegetation, vattenfall och exotiska blommor! De charmiga och varmhjärtade fijianerna  lär vara världens lyckligaste folk, vilket smittar av sig på besökare. Fijis rika historia är präglad av olika kulturer, uråldriga ritualer och ceremonier med mycket sång och dans. För den som inte bara vill njuta av lata dagar på stranden finns forsränning till bergsvandring, ridning, dykning, och snorkling i världsklass.

 

Så här funkar det:
Boka flygresa och hela vistelsen på Fiji (minst 5 nätter) med Tour Pacific och få möjlighet att vinna flygresan!  Vinsten gäller upp till två personer och ett värde på max 15 000 kr per person. REGLER: Gäller nybokningar gjorda mellan 5/3-18 och 30/9-18 där handpenningen är betald. Resan måste ha påbörjats senast 31/3 - 19. Måndagen den 1/10 drar vi vinnaren som får kostnaden för flygresan avdraget på priset. Skulle resan redan vara betald av kunden så återbetalar vi beloppet, annars dras kostnaden av på slutfakturan. Vid ev avbokning så återbetalas inte beloppet och man får inget tillgodohavande.
Kolla in våra reseförslag till Fiji här

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar