Tour Pacific firade 25 år i branschen med stor fest - Reseblogg
 Glittrig galamiddag när Tour Pacific firade 25 år

Glittrig galamiddag när Tour Pacific firade 25 år

Vi har nätt och jämt återhämtat oss från denna hejdundrande fest när vi firade 25 år i branschen! Samarbetspartners, vänner och familj var inbjudna till anrika Hipp Bar & Restaurant i Malmö till denna galamiddag. Många av gästerna kom långväga ända från Australien och Söderhavet.

Toastmastr800

Flight TP25

Festen gick förstås på temat Flygresa. Gästerna bjöds in till "flight TP25" och - bildligt talat - på en resa under kvällen där toastmaster Fredrik Dahlberg agerade flygkapten. Som "crew" hade han hjälp av bl a dragduon Swedish Drag Mafia som både körde säkerhetsgenomgång och senare stod för bejublade musikframträdanden bl a som Abba under kvällen.

MissMona800

Miss Mona från Campari Camping/Swedish Drag Mafia showade flera nummer under kvällen

Gästerna bjöds på en middagsmeny med influenser från Australien och Söderhavet men där även det svenska temat representerades med akvavit, som intogs till välkänd sång. Många fina tal hördes under kvällen som drog både skratt och tårar. Flera samarbetspartners uppmärksammades också från Tour Pacific sida för långt och troget samarbete med diplomutmärkelse. Det bjöds också på en intervju på scen med Lars Jönsson om hur Tour Pacific startade för 25 år sedan, ackompanjerat av ett nostalgiskt bildspel.

HappyLars800

Lars Jönsson kunde glädjas åt en lyckad fest när företaget firade 25 år

Under kvällen kom också en gratulationshälsning på videolänk från paret Eric Saade och Nicole Falciani, musiker & bloggare som nyligen rest med Tour Pacific till Mauritius.

 

Middagen avslutades med en "Let´s drag"- tävling där tre väl utvalda gäster bjöd på sig själva med bravur! Allt till publikens och juryn jubel korades den längsta och ståtligaste av dem alla till kvällens "queen"!

 

Jury800Den glittriga juryn delade generöst ut höga poäng under Let´s drag tävlingen

Festen fortsatte i hög stämning med dans till DJ långt in på småtimmarna. Att som företag ha överlevt ett kvarts sekel i en omvälvande resebransch, är en bedrift väl värd att bli firat! Vi ser med fortsatt tillförsikt på framtiden.

TEamFiji800

Lars Jönsson med representanter från hotell och turistbyrån på Fiji

 

TEamCookIslands800

Representanter från Island Hoppers på Cooköarna samt turistbyrån

TeamQF800

Svenska teamet från flygbolaget Qantas var också med och firadeQLDLAdies800

Turistbyrån i Queensland, Australien närvarade också

SamoaTEam800

Liksom dessa skönheter från Samoas turistbyrå

EKTeam800Emirates Airlines var också på plats

TEamQR800

Liksom från flygbolaget Qatar Airways

Ett STORT tack till alla som var med och bidrog med sin närvaro till denna minnesvärda fest!

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar