Bästa tipsen på Seychellerna - Reseblogg
Fridas 4 bästa tips på Seychellerna!

Fridas 4 bästa tips på Seychellerna!

Frida Bäcklund besökte nyligen det fantastiska Seychellerna. Hon besökte fyra öar under sin resa på plats och här kommer hennes bästa tips:

Frida-Seychellerna80...

Silhouette Island var en höjdare tyckte Frida

 

Fridas höjdare på Seychellerna:

•    När du reser till Seychellerna tycker jag absolut att man ska kombinera flera öar med varandra för att få ut det bästa av resan. Varje ö har verkligen sin egen charm och kompletterar varandra.

•    Missa inte att besöka Vallée de Mai, naturreservat på ön Praslin. Strosa omkring bland gigantiska palmblad och en känsla av att befinna dig i en fantastisk Jurassic Park miljö. Här kan man se den legendariska kokosnöten coco-de-mer som endast växer här.
Waterfall-Valle-De-M...

Nationalparken Vallée de Mai är ett UNESCO världsarv

•    Anse Source d'Argent stranden på La Digue är världens mest fotograferade strand, när man kommer hit så förstår man varför. Passa på att koppla av några timmar här och njut  av de vackra omgivningarna med de typiska granitblocken på stranden. 


Anse-Source-d'Argent...

Anse Source d'Argent - världens mest fotograferade strand?

•    Silhouette Island – är en fantastisk paradisö med härliga långa stränder och turkosblått vatten. Man upplever Silhouette bäst genom att bo på Hilton Labriz Resort & Spa. Där kan man njuta av att vandra längs den vackra stranden och gå på turer i den djungelliknande skogen.

Se våra reseförslag till Seychellerna
 

Dela

Du kanske också gillar