Succéresa sen tidigare!

Ayurvedaresa till Kerala

Med ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler

Ayurveda & personlig utveckling inom ayurvedisk psykologi

Följ med till Kerala i södra Indien för en oförglömlig vistelse i 11 dagar. Kombinera sol, bad och renande ayurvedabehandlingar med personlig utveckling inom ayurvedisk psykologi. Eva Forsberg Schinkler är den ledande i Sverige inom ayurvedisk psykologi och hon kommer att vägleda dig med föreläsningar varje dag, tillsammans med personlig coaching, så att du kan få med dig hem både självinsikt och kraftfulla verktyg som du kan använda i din vardag. Inför resan kommer du att få förberedelser via mail, så att du kan få ut det mesta och det bästa av din resa.


Vi bor på det charmiga ayurvedahotellet Somatheeram Ayurveda Resort på sydvästkusten som har haft många nöjda västerländska gäster under de senaste 15 åren. Den ayurvediska reningskuren går på djupet och är stressreducerande och balanserande för både kropp och själ. Den integrerar dagliga kroppsbehandlingar med örtmediciner och anpassad kost i en omhändertagande och underbar miljö. Yoga, andningsövningar och meditation är också del av kuren. Låt ditt välbefinnande få en boost till både kropp och själ på denna resa!

Med på resan är Eva Forsberg Schinkler, en av Sveriges ledande personer inom Ayurveda. Hon har lång erfarenhet att arbeta med mänskliga processer och kan konsten att positivt konfrontera människor så att de vågar gå utanför sin komfortzon för att förverkliga det de önskar. Hennes fokus i arbetet är att guida människor till sina styrkor och använda sig av dem för att leva ett livskraftigt liv.
Läs intervju med Eva i tidningen Hälsa

Kurens utformning beror delvis på ditt individuella hälsotillstånd och medicinska förutsättningar och längden på vistelsen och bestäms av ayurvedaläkaren. Man behöver inte vara sjuk eller ha några hälsoproblem för att dra nytta av ayurvedabehandlingar, det är också förebyggande och stärker det friska!

Kurupplägget brukar innefatta en serie av oljemassager, värmebehandlingar, örtångbad, ayurvediska örtmediciner och en viss ordinerad diet. Räkna med att behandlingarna tar ca 2 timmar varje dag. Ayurvedisk vegetarisk kost och örttéer serveras i restaurangen. Ingen alkohol serveras på hotellet.

Kuren tillsammans med Evas föredrag och coachning ger dig en fantastisk kickstart med verktyg som kan hjälpa dig i en fortsatt hälsosam livsstil även på hemmaplan! 

Ett tips är att innan resan läsa Evas två böcker: ”Livskraft i vardagen – med inspiration av Ayurveda” och ”The Art of Eating – konsten att äta med inspiration av Ayurveda”. De kan du beställa via hennes hemsida www.schinklermanagement.se


För bokning och frågor kontakt vår egen ayurvedaspecialist Suzanne Björklund  tel 042-17 95 09 eller suzanne.bjorklund@tourpacific. Anmälan senast den 29/12. Min. 10 deltagare krävs för att genomföra resan. Vid anmälan betalas en anmälningsavgift på 3 500 kr. Slutbetalning senast den 29/12. Begränsat antal platser.

Ladda ner fullständig presentation här

Intern information

Karta

Dag-för-dag-program:

Ayurvedaresa till Kerala


I priset ingår

 Pris 27 900 kr per person i delat dubbelrum Standardrum kategori.  Tillägg 5 500 kr för enkelrum.
Tillägg för Garden Cottage (med egen uteplats o hängmatta) 1 000 kr i delat dubbel, 6 500 kr för i eget bruk.

I priset ingår:
Flyg med Emirates Airlines Stockholm-Trivandrum t/r med dagsaktuella flygskatter och priser (med reservation för ändringar)
11 nätter/11 dagar i delat rum på Somatheeram Ayurveda Resort i delat standardrum med ayurvedisk kost och drycker
Konsultationer med ayurvedisk läkare
Ayurvedakur i 11 dagar med dagliga behandlingar
Dagliga föredrag, individuell handlingsplan och en kortare coaching med Eva Forsberg Schinkler
Yoga-och meditationspass dagligen
Musik- och kulturframträdanden på hotellet
Transfer till och från hotellet och flygplatsen

Tillkommer:
Lokala utflykter till tempel, stadsrundtur, shopping kan erbjudas
•Visumavgift som du ansöker online (ca 400 SEK) ca 20 dagar innan avresa
Ev. avbeställningsskydd och reseförsäkring
Dricks till personalen på hotellet

 


Fakta

Flyg
Vi flyger med bekväma förstklassiga flygbolaget Emirates Airlines direkt från Stockholm (för anslutning från Göteborg/Köpenhamn kontakta oss) med byte i Dubai, hemresan också via Köpenhamn.

03 feb Stockholm - Dubai 13.35-22.55         04 feb Dubai - Trivandrum 02.55-08.30
15 feb Trivandrum - Dubai 04.30-07.15         15 feb Dubai - Köpenhamn 08.20-12.20
15 feb Köpenhamn - Stockholm 14.25-15.35

Anmälan
För anmälan och information om resan kontakta vår egen ayurvedaspecialist Suzanne Björklund på Tour Pacific tel 042-17 95 09 eller suzanne.bjorklund@tourpacific.se

Anmälan senast den 29/12. Min. 10 deltagare krävs för att genomföra resan. Vid anmälan betalas en anmälningsavgift på 3 500 kr. Slutbetalning senast den 29/12. Begränsat antal platser.


Reseinformation

Villkor

Samtliga priser är frånpriser och gäller per person vid del i dubbelrum. Ev avbeställningsskydd och reseförsäkring tillkommer. Högsäsongstillägg kan förekomma.

Vi reserverar oss mot ev flygändringar, nya flyg- och/eller hotellpriser i samband med ändrade valutakurser, förändrade skatter samt allmänna avgifter. Valutaförändringar kan ske fram till slutbetalning.