Maldiverna  vintern 2016

Tänkte bara ge dej lite feedback på vår resa till Maldiverna. Helt FANTASTISKT!! Vi var ju på Medhufushi Island Resort och vi är mycket nöjda. Bara sjöflyget från Male och dit är en upplevelse. Tog ca 40 minuter. Väldigt trevligt välkomnande på ön med fruktdrink och fina blommor på sängen i beachvillan. Den vecka vi var där var det väldigt lugnt med få gäster, 70 st (240 möjliga). Det var långt mellan gästerna i beachvillorna vilket vi tyckte var skönt. 

På min födelsedag hade de dekorerat hela sängen med blomblad mm. Jättefint! Ett stort plus med beachvillan var utomhusduschen, härligt. Vi hade mycket mer att göra än vad vi hade räknat med. Varje dag gick gratis båt till olika rev för snorkling. Ett par andra utflykter var också inkluderade, att åka till ett par grannöar samt en fisketur. Får man en fisk på kroken (jag fick en jättestor) får man den sedan serverad grillad på restaurangen. En utflykt betalade vi för men det var värt varje krona. Då åkte vi till en obebodd ö med vatten och sand som man bara kan drömma om. Maten var god, mycket varierat trots buffé varje dag till lunch och middag. 

Sista natten bodde vi i Watervilla och vi är glada att vi provade det också men vi tyckte ändå att beachvillan var trevligast. Inredningen i Watervilla är mer som ett "vanligt", fint, hotel. Mer genuint i beachvillan.. Dessutom blev det inte lika avskilt då alla kineser (vilket det var gott om) bodde där. 7 nätter totalt var alldeles lagom. All personal var oerhört vänlig. 

Alltså - en oförglömlig resa. Jag hoppas du har möjlighet att rekommendera fler att åka dit. 

Cecilia Österlind