Tour Pacifics resor till Söderhavet

Söderhavet

Tour Pacific är Sveriges största Söderhavsspecialist och vi har arbetat med Söderhavet sedan 1993. Vi sätter stor vikt vid kunskap och kännedom om våra resmål. Du skall känna dig säker på att få rätt rekommendationer vad gäller hotell och resmål.

Söderhavet har trollbundit människor i alla tider. I modern tid har öarnas charm lockat människor som Paul Gauguin, Robert Louis Stevenson och Somerset Maugham. På senare år har storheter som Jacques Brel och Marlon Brando fascinerats av öarnas historia och kultur. I böcker och filmer har Söderhavet ofta gestaltats romantiskt och många myter har skapats genom åren.

Vår kunskap är din trygghet på Söderhavsresan!  

Söderhavsöarna skiljer sig en del från varandra och det är viktigt att få rätt information om platserna man skall besöka. Gemensamt för alla Söderhavsöarna är att livet här är rofyllt och lugnt. Men på de flesta platserna kan man, om man vill, sysselsätta sig med diverse aktiviteter på land och i havet. Här finns ingen stress och förutom ett behagligt väder året om finns här ett överflöd av blommor och tropiska frukter.

Det som gör vistelsen i Söderhavet så speciellt är dock den leende och gästvänliga befolkningen. De ser dig inte som en turist utan som en besökare.

Få kan Söderhavet som Tour Pacific – Vår kunskap är din trygghet!