Adventure Cruising - Tour Pacific

True North Adventure Cruises

Fartyget True North är specialbyggd för att nå platser dit andra fartyg inte kan ta sig. Endast 50 meter lång och 2,2 meters djupgående och med hela 9 tillhörande mindre äventyrsbåtar har True North skapat sin egen nisch inom kryssningsvärlden – det ultimata expeditionsfartyget och ett flytande boutiquehotell! Med ett maximalt antal gäster på 36 personer och hela 22 personer i besättningen bidrar det till en både väldigt varm och personlig miljö och en service av hög kvalitet. Besättningsmedlemmarna är gediget kunniga och kan på ett enkelt och inspirerande sätt ge en bra bild av allt som upplevs längs resan.

 

Magiska kryssningar på avlägsna platser i Australien & Papua Nya Guinea 

Det är just upplevelser av omgivningarna som True North fokuserar på. Kryssningen erbjuder verkligen gästerna att upptäcka varje plats till hundra procent. De dagliga aktiviteterna kan vara promenader, fiske, snorkling, dykning, picknick utflykt, kulturella evenemang eller att lära sig mer om ekologi och naturhistoria i den fascinerande regionen. 

Komforten ombord är hög. Här erbjuds ljusa och rymliga hytter i tre olika kategorier, alla med egna badrum. Balkonghytter finns dock inte, men behövs inte eftersom man väldigt sällan befinner sig i hytten under de aktiva expeditionskryssningarna. Maten ombord håller också hög klass och fartygets menyer är som regel inspirerade av regionen med de allra bästa lokalproducerade ingredienserna. 

True North kryssar från våren fram till hösten i västra Australien; Kimberley-regionen, Abrolhos öarna och det berömda revet Ningaloo Reef. Fartyget tar sig även till andra exotiska platser som Indonesien och Papua Nya Guinea under senhösten. På en kryssning längs ett storslaget kustlandskap i South Australia kan man kombinera besök till fantastiska vingårdar i Adelaides omgivningar. Väljer man att kryssa vid nyår när True North dockar i Sydney Harbour, får man dessutom en förstklassig utsikt med bästa fyrverkeriläge från sitt flytande boutiquehotell. Möjligheterna och upplevelserna är många i True North’s spännande kryssningsvärld!

För mer inspiration se denna film: