Tour Pacific > Inspiration > Kundreferenser > Seychellerna

Kundreferenser Seychellerna

Bröllopsresa till Seychellerna februari 2017


Vi har haft det superbra! Lite regnigt när vi kom och lite regnigt sista dagarna när vi åkte men annars så var det soligt så är vi nöjda! 

La Digue– Härlig liten ö, nån kilometer till en badstrand, dom finaste paradisstränderna låg på andra sidan ön Grand Anse, Petite Anse och Coco Anse. Lite cykling och djungelpromenad upp och ner för bergen sen var man framme. Så fint alltså! Häftigt med jättesköldpaddorna som fanns lite överallt. Hotellet Cabanes de Anges var fint, trevligt ställe men trevlig personal och okej frukost. Det är nog bra att ha rum med kök eftersom det inte är jättemycket restauranger på ön och det är mycket take away eller att man lagar egen mat.


Mahe - 
Här utforskade vi inte ön så mycket eftersom vi hade cyklat runt hela veckan innan och eftersom hotellet The H Resort var så fint och hade en härlig stor pool så hängde vi mest på hotellet och stranden. Men hotellet låg bra och stranden var jättefin, lagom med folk också. Vilken frukost hotellet hade! Allt man kan tänka sig! Okej snorkling också precis utanför hotellet. 

Den lokala agenten Mason’s var också bra. De fanns alltid på plast när vi kom fram, både med flyg och båt. Taxi och bussar kom när dom skulle och trevlig personal.  Vi är supernöjda!

Tack för att du hjälpte oss med vår honeymoon!

Malin och Robin Bråddhult

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familjeresa till Le Duc Seychellerna december 2016

 

Vår resa till Seychellerna var en riktig drömresa - toppen, riktigt bra! Flyget fungerade perfekt, 

hotellet Le Duc de Praslin var mycket bra, inte minst för barnfamiljer. Trots att det serverades buffémat nästan varje dag lyckades man få variation så man aldrig upplevde upprepning. Toppenmat, mycket thai- och japan inspirerat vilket vi alla är väldigt förtjusta i, dessutom fixade de extra för de minsta barnen på kvällarna. Mycket trevlig personal också. Beachen var toppen, rent och snyggt. Även agenten på Seychellerna, Masons, får full poäng. Detta stället kan ni verkligen rekommendera till barnfamiljer! Det hela kändes mycket tryggt och säkert.

Hela familjen hälsar och tackar,
Lennart Ohlsson