Vigsel utomlands - Gift er på en strand

Vigsel utomlands

Många drömmer om att gifta sig barfota på en paradisstrand och på så sätt slippa från alla stressande förberedelser eller förväntningar av ett bröllop hemma. Istället kan man skämma bort varandra på en oförglömlig resa med vigsel och bröllopsresa i ett! Kanske vill ni gifta er enligt lokala seder i höftskynke och blomsterkrans? Vi håller reda på alla praktiska detaljer och hjälper till med nödvändig pappersexercis. Det enda ni behöver göra är att packa resväskan och flyga iväg till en ordnad vigselceremoni.

Bland våra resmål där man får ett vigselbevis giltigt enligt svensk lag rekommenderar vi Cooköarna, Fiji, Mauritius och Seychellerna. På Maldiverna och Tahiti kan en symbolisk vigselceremoni genomföras, t ex vid förnyelse av äktenskapslöften och när man gifter sig borgerligt hemma, t ex på Arlanda.

Vigsel och bröllopsresa i ett!

Andra tycker helt enkelt att det kostar mer än det smakar att gifta sig traditionellt hemma i Sverige när man ska bjuda släkt och vänner. Det är inte helt ovanligt att notan hamnar på mellan 50 000 kr och 100 000 kr. För denna summa kan man i stället skämma bort varandra på en oförglömlig resa - vigsel och bröllopsresa i ett! 

Vi hjälper till med allt det administrativa

När ni låter Tour Pacific arrangera bröllopet utomlands behöver ni inte längre stressa. Vi håller reda alla detaljer och hjälper till med det administrativa arbetet (vilka viktiga dokument som krävs etc). Det enda ni behöver göra är att packa resväskan och flyga iväg!

Enkel eller påkostad ceremoni?

Det är fråga om legala vigslar, förrättade av behöriga vigselförrättare. Bestäm själva vad ni vill att vi ska ordna i förväg. Vi kan ordna en enkel ceremoni där det är bara ni själva samt en vigselförrättare på stranden. Det är också möjligt att få ett stringband eller varför inte en skönsjungande kör? Läs också om våra tidigare kunders erfarenheter. Läs här om Tina och Dereks barfotabröllop på Cooköarna

Hyra kläder eller ta med egna?

Välj mellan att ta med egna bröllopskläder eller klä er enligt lokala seder. Det går även att på plats hyra kläder, få hjälp med make-up och håruppsättningar mm. 

Välj rätt resmål!

Välj ett resmål som känns lockande och romantiskt. Tour Pacific arrangerar vigslar på de flesta öar i Söderhavet, framför allt på CooköarnaFiji och Samoa. Givetvis arrangerar vi även vigslar på paradisöarna Seychellerna och Mauritius i Indiska oceanen. 


Vigsel på Seychellerna och Mauritius


Har man inte möjligheten att förverkliga drömmen om ett Söderhavsbröllop, kan på lite närmre håll Seychellerna och Mauritius vara andra populära och uppskattade alternativ för såväl giftermål som bröllopsresa. Det är också relativt enkelt och okomplicerat med det praktiska och administrativa vilket vi självklart har kolla på. Det finns mängder med förmånliga erbjudanden och generösa rabatter på många av hotellen för alla ringmärkta kärlekspar, så fråga oss gärna efter förslag!

 


Vigsel på Cooköarna

Cooköarna har på några år blivit ett populärt resmål för giftaslystna par från Skandinavien. En fantastisk natur, relativt få turister samt en gästvänlig befolkning är några av skälen till att välja Cooköarna.

Tips från Tour Pacific
Boka vigseln på Rarotonga och ha sedan honeymoon på Aitutaki, endast 45 minuter bort med inrikesflyg. Rarotonga är folkligt och charmigt, Aitutaki är exotiskt och sagoligt vackert med sin turkosblåa lagun och vita stränder!

Viktigt att tänka på:
Det behövs fyra arbetsdagar på Cooköarna före vigseln. Tour Pacific kan arrangera hela bröllopsarrangemanget i samband med bokning av er vistelse i landet. Det finns arrangemang i olika prisklasser, för alla smaker!

Läs vårt blogginlägg här om Tina och Dereks barfotabröllop på Cooköarna


Vigsel på Fiji och Samoa


Fiji är något utav en knutpunkt i Söderhavet då flera flygbolag flyger hit. Infrastrukturen är väl utvecklad på land såväl som till havs. Internationella hotellkedjor finns representerade men även mindre hotell med bra och familjär service. Utanför huvudön Vitu Levu ligger ögruppen Mamanuca- och Yasawöarna som båda består av många orörda tropiska öar perfekta för romantiska bröllop i solnedgång.

Samoa kallas traditionellt för Polynesiens vagga. Ingenstans står den polynesiska kulturen så stark som här. Landet är fortfarande en oexploaterad destination för par som vill gifta sig på en exotisk ö utan kommersialiserade och opersonliga standardvigslar. Varje vigsel arrangeras på en vacker, utvald plats eller i en traditionell samoansk by där ni får ta del av den samoanska kulturen och den varma samoanska gästvänligheten. Ni får garanterat ett unikt bröllop fullt av skratt och glädje.

Välkommen att kontakta oss för att skräddarsy ert drömbröllop i Söderhavet!Vigsel på Bali, Maldiverna och Tahiti


På romantiska Bali, Maldiverna och Tahiti kan en symbolisk vigselceremoni genomföras, t ex vid förnyelse av äktenskapslöften och när man gift sig hemma. 

Gift dig kyrkligt eller borgerligt på Arlanda innan flygresan!  Läs mer här