Vigsel utomlands

De flesta väljer fortfarande att gifta sig i Sverige, i barndomskyrkan, i kyrkan där mamma gifte sig eller där man är skriven. Om man funderar på att gifta sig utomlands i stället så bryter man gamla traditioner. Men det innebär också att man slipper från alla stressande förberedelser. 

Vigsel och bröllopsresa i ett!

Andra tycker helt enkelt att det kostar mer än det smakar när man gifter sig hemma och skall bjuda släkt och vänner. Det är inte helt ovanligt att kostnaden hamnar mellan 50 000 och 100 000 kr. För dessa pengar kan man i stället skämma bort varandra på en oförglömlig resa - vigsel och bröllopsresa i ett! Kan ert liv tillsammans få en bättre start?

Läs vårt blogginlägg här om Tina och Dereks barfotabröllop på Cooköarna

Vi hjälper er med allt det administrativa

När ni låter Tour Pacific arrangera bröllopet utomlands behöver ni inte längre stressa. Vi håller reda alla detaljer och hjälper till med allt det administrativa arbetet (vilka dokument som krävs etc). Det enda ni behöver göra är att packa resväskan och flyga iväg... 

Välj rätt resmål
Välj ett resmål som känns lockande och romantiskt. Tour Pacific arrangerar vigslar på de flesta öar i Söderhavet, framför allt på Cooköarna. Fiji och Samoa samt på Nya Zeeland. Processen att gifta sig i Australien är innebär lite mer pappersexercis då man måste få sina ansökningspapper bevittnade av Australiens ambassad i Stockholm. 


Enkel ceremoni eller påkostad?
Det är fråga om legala vigslar, förrättade av behöriga vigselförrättare. Bestäm själva vad ni vill att vi skall ordna i förväg. Vi kan ordna en enkel ceremoni där det är bara ni själva samt en vigselförrättare på stranden. Det är också möjligt att få ett stringband eller varför inte en skönsjungande kör? Läs också om våra tidigare kunders erfarenheter. 


Hyra kläder eller ta med egna?
Välj mellan att ta med era egna bröllopskläder eller klä er enligt lokala seder. Det går även att på plats hyra kläder, få hjälp med make-up och håruppsättningar mm. Det senare gäller främst om bröllopet sker i Australien. 

Vigsel på Cooköarna

Cooköarna har på några år blivit ett populärt resmål för giftaslystna par från Skandinavien. En fantastisk natur, relativt få turister samt en gästvänlig befolkning är några av skälen till att välja Cooköarna.

Tips från Tour Pacific

Boka vigseln på Rarotonga och ha sedan  honeymoon på Aitutaki, endast 45 minuter bort med inrikesflyg. Rarotonga är folkligt och charmigt, Aitutaki är exotiskt och sagoligt vackert med sin turkosa lagun och vita stränder!

Viktigt att tänka på:
Tre arbetsdagar, exklusive ansökningsdagen, behövs på Cooköarna före vigseln. Tour Pacific kan arrangera hela bröllopsarrangemanget i samband med bokning av er vistelse i landet. Det finns arrangemang i olika prisklasser, för alla smaker!
Läs vårt blogginlägg här om Tina och Dereks barfotabröllop på Cooköarna


Vigsel på Fiji, Samoa  och Tahiti
Fiji är något utav en knutpunkt i Söderhavet då flera flygbolag flyger hit. Infrastrukturen är väl utvecklad på land som till havs. Internationella hotellkedjor finns representerade men även mindre hotell med bra och familjär service. Utanför huvudön Vitu Levu ligger ögruppen Mamanuca- och Yasawöarna som båda består av många orörda tropiska öar perfekta för romantiska bröllop i solnedgång.

Samoa kallas traditionellt för Polynesiens vagga. Ingenstans står den polynesiska kulturen så stark som här. Landet är fortfarande en oexploaterad destination för par som vill gifta sig på en exotisk ö utan kommersialiserade och opersonliga standardvigslar. Varje vigsel arrangeras på en vacker, utvald plats eller i en traditionell samoansk by där ni får ta del av den samoanska kulturen och den varma samoanska gästvänligheten. Ni får garanterat ett unikt bröllop fullt av skratt och glädje.

Tahiti  är kanske sinnebilden för Söderhavet och kallas kärlekens ö , är den största av Franska Polynesiens 118 öar. En ny lag antogs nyligen i Frankrike (2016) som har gjort vigsel av icke-franska medborgare lagligt på alla öar i Tahiti! Par av samma kön kan också bli juridiskt gifta i Franska Polynesien sedan genomförandet av Marriage Equality Act i Frankrike 2013!

Välkommen att kontakta oss för att skräddarsy ert drömbröllop i Söderhavet!

Vigsel på Seychellerna och Mauritius

Har man inte möjligheten att förverkliga drömmen om ett Söderhavsbröllop, kan Seychellerna och Mauritius vara såväl ett gott alternativ. Lite närmre och mycket populära för både giftermål som bröllopsresa. Det är också relativt enkelt och okomplicerat med det administrativa vilket vi har kolla på. Det finns mängder med förmånliga erbjudanden och generösa rabatter på många av hotellen för alla ringmärkta kärlekspar, så hör med oss.