Lyxkryssning med riktig all-inclusive - Tour Pacific

Silversea Cruise

Upptäck vackra Franska Polynesien med Silversea 2025

Franska Polynesien är kanske den närmaste platsen till paradiset på jorden. Silversea erbjuder nu exklusiva kryssningar i denna region som kommer ta dig djupt in i det sanna hjärtat av dessa 118 öar och atoller. Varje kryssning är utformad för att tillfredsställa nyfikenheten hos även de mest välresande gästerna. Lämna den slagna stigen bakom dig och segla in i nya upptäckter på ett fartyg som bokstavligen kan ta dig dit andra inte kan.

  • Silverseas kryssningar seglar mellan april och september vilket är en perfekt tid på året att utforska regionen. 
  • Fartyget Silver Whisper erbjuder endast 196 sviter, vilket ger en besättning-gäst-förhållande på 1:1 och därmed den mest personliga servicen till sjöss.
  • Allt du någonsin önskat är inkluderat. Från dörr-till-dörr-service, till maten, utflykterna och din egen butler.
  • Få en djupare förståelse för den lokala kulturen och dess traditionerna, tack vare unika upplevelser som särskilt skapats i samarbete med lokala aktörer.

Klicka på broschyren för att läsa mer om deras kryssningar 

Kontakta oss redan idag så berätta vi gärna mer


Lyx i varje detalj

Ombord på Silversea Cruises flotta yachtliknande fartyg finns en känsla av lyx i varje detalj. Men också spännande kryssningar och expeditioner till många unika platser och hamnar kännetecknar rederiet.Med Silversea kan man kryssa världen runt i första klass och helt bekymmersfritt. I hytten väntar iskyld champagne och man behöver inte tänka på pengar under resan, för allt ingår redan. Bara eventuella utflykter (ingår dock i kryssningar Asien och Medelhavet), spa-behandlingar och inköp i shoppen ombord tillkommer. Personalen är nästan lika många och passagerarna får en upplevelse utöver det vanliga. Högsta kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta är någonting för dig som vill ha extra guldkant på tillvaron. Ombord kan man motionera eller bara koppla av i en avspänd miljö.

Alla hytterna har stora suiter med havsutsikt - de flesta med privat veranda i teak. Silversea är partner med den exklusiva hotell- och restaurangkedjan Relais & Châteaux och köket ombord är prisbelönat. Med fri bordsplacering kan du njuta av utsökta måltider och viner med vem du vill.

Lyxkryssning med all-inclusive

Med sitt all-inclusive koncept njuter man ombord på någon av Silverseas sex fartyg av gourmetmåltider, champagne, fina viner, drinkar, förstklassig underhållning och dricks till den ytterst professionella servicepersonalen. Rederiets världsomspännande program och fartygens storlek gör också att man attraherar resenärer som önskar besöka exotiska och annorlunda hamnar. Deras kryssningsexpeditioner till ex. Galapagos är populära med fartyg anpassade för detta och med begränsad antal passagerare.