Lyxkryssning med riktig all-inclusive - Tour Pacific

Silversea Cruises

Lyx i varje detalj

Ombord på Silversea Cruises flotta yachtliknande fartyg finns en känsla av lyx i varje detalj. Men också spännande kryssningar och expeditioner till många unika platser och hamnar kännetecknar rederiet.Med Silversea kan man kryssa världen runt i första klass och helt bekymmersfritt. I hytten väntar iskyld champagne och man behöver inte tänka på pengar under resan, för allt ingår redan. Bara eventuella utflykter (ingår dock i kryssningar Asien och Medelhavet), spa-behandlingar och inköp i shoppen ombord tillkommer. Personalen är nästan lika många och passagerarna får en upplevelse utöver det vanliga. Högsta kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta är någonting för dig som vill ha extra guldkant på tillvaron. Ombord kan man motionera eller bara koppla av i en avspänd miljö.

Alla hytterna har stora suiter med havsutsikt - de flesta med privat veranda i teak. Silversea är partner med den exklusiva hotell- och restaurangkedjan Relais & Châteaux och köket ombord är prisbelönat. Med fri bordsplacering kan du njuta av utsökta måltider och viner med vem du vill.

Lyxkryssning med all-inclusive

Med sitt all-inclusive koncept njuter man ombord på någon av Silverseas sex fartyg av gourmetmåltider, champagne, fina viner, drinkar, förstklassig underhållning och dricks till den ytterst professionella servicepersonalen. Rederiets världsomspännande program och fartygens storlek gör också att man attraherar resenärer som önskar besöka exotiska och annorlunda hamnar. Deras kryssningsexpeditioner till ex. Galapagos är populära med fartyg anpassade för detta och med begränsad antal passagerare.