Res på egen hand - Tour Pacific

På egen hand

Vi skräddarsyr unika och personliga resor till våra resmål. Oavsett om du vill resa själv, med din sambo, familjen eller ett större sällskap skräddarsyr vi efter dina önskemål. Tack vare våra samarbetspartners på resmålen kan vi förhandla fram det bästa priset för din resa. Dessutom är du omfattad av resegarantin. Kort och gott, ett smidigt, tryggt och prisvärt sätt att sy ihop just din drömresa!

Att skräddarsy en resa ska vara enkelt, tryggt och prisvärt. Du slipper lägga tid på att leta reda på bra hotell, prisvärda flyg med bra flygtider eller intressanta utflyktsalternativ. Du delar dina önskemål med oss så gör vi jobbet år dig!

Unika skräddarsydda resor!

Du kontaktar oss enklast via bokningsförfrågan på vår hemsida, via e-post eller via telefon. När vi har din förfrågan går vi igenom den och påbörjar arbetet med att sätta ihop en offert till dig. Vårt mål är att skicka förslaget inom någon arbetsdag. Då alla skräddarsydda resor är unika så kan det ibland ta längre tid att ta fram ett komplett förslag. När du har fått förslaget kan du i lugn och ro gå igenom vårt föreslagna upplägg med priser.

Vid bokning tar vi in kostnaden för det internationella flyget och bokar upp allt arrangemang på plats. Kort därefter skickar vi även ut information om resmålet till dig. Efter din slutbetalning skickar vi ut en komplett avreseinformation med nödvändiga dokument för din resa. För dig återstår bara att packa resväskan och ta dig till flygplatsen.

Från första förfrågan till hemkomst finns vi på plats och hjälper till med eventuella frågor. På resmålet kan du alltid kontakta våra lokala representanter.

För att ge dig lite inspiration har vi samlat ett antal reseförslag nedan eller gå in under rubriken Erbjudanden eller sök på resmål. Dessa resor går att boka som de är men kan även anpassas helt efter dina önskemål. Kontakta oss så tar vi fram ett förutsättningslöst förslag på din resa!