Resa Melbourne  - Crown Promenade - Tour Pacific

Välkomnande & snyggt modernt 

Crown Promenade Melbourne

Crown Promenade Melbourne är ett elegant och prisbelönat hotell med centralt läge i Melbournes livliga stadsdel Southbank, välkänt för sitt nöjesliv. Hotellets läge gör det till en bra utgångspunkt för att uppleva stadens attraktioner och aktiviteter. Bor du här är du aldrig långt från händelsernas centrum.

På hotellet finns Mesh Restaurant, som har öppet för frukost, lunch och middag. En restaurang i elegant miljö som erbjuder moderna rätter med fisk och skaldjur som specialitet. På hotellet finns också Tonic Bar med en utomhusterrass där du njuter av både utsikten och svalkande drycker. Hotellet är sammanlänkat med Crown Casino och nöjesanläggningen Entertainment Complex, som erbjuder restauranger med olika smakriktningar, barer och shopping i världsklass.

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Hotellet erbjuder rymliga rum som är modernt inredda. Här erbjuds högklassiga rumsfaciliteter såsom separat dusch och badkar, kylskåp, möjlighet att stryka kläder, luftkonditionering samt gratis WiFi på rummen. Hotellet erbjuder även en läcker inomhuspool, ångbastu, badtunna, gym för att ladda batterierna efter en lång härlig dag.

Antal rum

465 rum i fyra olika rumstyper

Pool

Ja (inomhus)

Transfertid

26km till Melbournes flygplats. Närmaste strand är St Kilda Beach och ligger 5,6km från hotellet. 

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module