InterContinental Resort &Thalasso Bora Bora - Tour Pacific

Här andas exklusivitet och skönhet

InterContinental Thalasso Bora Bora

Likt pärlband på vattenytan ligger varierande Overwater Villas snyggt uppradade. Här är det både läget och resortens standard som är femstjärnig.
Denna eleganta och lyxiga anläggning är beläget på ön Motu Piti Aau. Här erbjuds en skön avkopplande atmosfär och en fantastisk västlig utsikt mot den toppiga huvudön. Om du mot förmodan väljer att lämna din bungalow för en stund finns en härlig sandstrand och infinity pool att koppla av vid, två förstklassiga restauranger att fresta smaklökarna på, och ett välgörande samt välrenommerat Thalasso Spa att ladda batterierna på. Dessutom erbjuds ett stort utbud av aktiviteter och vattensporter. Detta är ett drömboende av yttersta klass och superb service - allt för ditt välbefinnande!

  

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Hotellet har generöst tilltagna Overwater Villas med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Inredningen är en spännande blandning av modernt chic och polynesisk elegans. Alla med sovrum med stort glasfönster mot lagunen, klädkammare, vardagsrum med glasförsedd bordsskiva mot lagunen. På den stora terrassen finns solsängar och matgrupp. Här kan du sitta och njuta av den vackra utsikten över Bora Bora och Mount Otemanus majestätiska bergstopp. Samtliga bungalows är utrustade med luftkonditionering, Internet, LCD TV och CD/DVD.

Antal rum

80 Villas i fem olika kategorier

Pool

Ja

Transfertid

15 minuters båtresa från Bora Boras flygplats och 4km till byn Vaitape. Hotellet har även  helipad.

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module