Kandolhu Maldives - riktig paradisö med otroligt husrev - Boka med Tour Pacific!

Riktig paradisö med otroligt husrev

Kandolhu Maldives

Även på Maldiverna är en ö som är så perfekt formad som Kandolhu sällsynt. Ön är liten och frodig, med breda sandstränder och är hem till ett av de mest färgglada och livliga husreven på Maldiverna. 

Kandolhu ligger sydväst om Malé i den norra Ari-atollen. Det är ett idylliskt hotell på Maldiverna som nås på 25 minuter med sjöflygplan. Kandolhu är en utsökt lite boutiqueresort som endast har 30 villor som perfekt kombinerar modern arkitektur och komfort, för att skapa en upplevelse så minnesvärd som möjligt. Denna lilla pärla har ett av de bästa husreven där chansen att snorkla med nyfikna sköldpaddor, haj eller clownfisk är stor. 

Här kan du välja att bo med frukost, helpension (dine around) eller all inclusive.

 

Karta över Kandolhu Maldives Resort

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Här finns fem olika boendekategorier att välja mellan. Beach villa med eller utan pool och antingen på soluppgång eller solnedgångs-sidan eller vattenvillor även dem med eller utan pool. Modern inredning och alla villor har king size-säng, stor härligt utomhus badrum med badkar och dusch. På rummen finns det även en Gopro kamera som man har till låns under vistelsen och där man får med sig ett USB hem på alla videos och bilder man tagit.

Antal rum

30 st 

Pool

Nej ingen huvudpool utan endast pool i vissa utav villorna.

Transfertid

25 minuter med sjöflyg från Malé.


Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module