Hotell Bora Bora, Le Bora Bora by Pearl Resorts, Tahiti

Polynesisk stil med exklusiv klass

Le Bora Bora by Pearl Resorts

Le Bora Bora by Pearl Resorts ligger vid stranden i Motu Tevairoa . Här erbjuds en plats för att njuta av lugn och ro i en inbjudande omgivning med oöverträffad utsikt mot det världsberömda berget Otemanu som speglar sig vackert i den turkosfärgade lagunen.
Med anläggningens förstaklass service och genuina polynesiska vänlighet är det inte svårt att förstå varför Le Bora Bora by Pearl Resorts är välförtjänt medlem av ”Relais & Châteaux”. Vid den långgrunda stranden ligger resortens färskvattenpool med vattenfall och jacuzzi. På området finns också två butiker, tre restauranger, spelrum, bio och spa. Manea Spa är en av Bora Boras största spaanläggningar med gymavdelning, ångbastu, 8 behandlingsrum samt en särskild Honeymoon avdelning där man kan få behandling parvis. För den som vill aktivera sig finns tennis, kayaker, minigolf, trampbåtar, dykcenter m fl vattensporter. Resorten arrangerar även utflykter och erbjuder underhållning någon gång i veckan. Anläggningen erbjuder gratis Wi-Fi både på rummen och i de allmänna områdena.  

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Här bor du i trevligt inredda bungalows med polynesisk touch. Samtliga med luftkonditionering, TV mm. Overwater bungalows har bord med skiva av glas mot lagunen under. Garden Suites är det självklara valet för dig som vill ha det lite mer privat. Här erbjuds en avskild och insynsskyddad rymlig trädgård med egen pool.

Antal rum

80 Bungalows i sju olika kategorier.

Pool

Ja

Transfertid

10 minuters båttransport till Bora Boras flygplats och 15 minuter till byn Vaitape. Hotellet har gratis båttransfer till Bora Bora flera gånger dagligen (ej söndagar).

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module