Hotell Tikehau, Pearl Beach Resort, Tahiti

Drömmen om ett Robinssonliv med komfort 

Le Tikehau by Pearl Resorts

Le Tikehau by Pearl Resorts erbjuder en hög mysfaktor och total avkoppling i en vykortsvacker miljö. Förutom att bara ta det lugnt finns här ett bra aktivitetsutbud med fokus på den vackra lagunen.

Under ytan finns goda chanser att se mjukkoraller av imponerande storlek, stingrocka, och grå revhaj mm. Om du hellre vill stanna på land så kan du följa med på en utflykt till byn Tuherahera eller till fågelön Isle of Birds. Här på Le Tikehau by Pearl Resorts får du uppleva den enastående blandningen av en komfortabel tillflyktsort i paradismiljö, och den polynesiska gästfriheten. Baren och restaurangen ligger vid poolen erbjuder ett idylliskt läge att observera de skimrande stjärnorna på himlen. Wi-Fi erbjuds gratis vid restaurangen och i baren, men med begränsad hastighet. På hotellet finns även ett spa, gratis utlåning av kajaker och snorkelutrustning, vollyboll och badmintonplan, biljard och bordtennisbord, och dykcenter.

   

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

På Le Tikehau by Pearl Resorts har alla rymliga bungalows en äkta polynesisk stil, och är utrustade med en fläkt, minibar, kaffe / te faciliteter, telefon, kassaskåp, TV och privat veranda. Hotellets Overwater Bungalows har dessutom en glasskiva i golvet där du kan njuta av det spektakulära undervattenslivet i lagunen.

Antal rum

37 Bungalows i fem olika kategorier

Pool

Ja

Transfertid

2 km från Tikehau flygplats, och 3km till byn Tuherahera.

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module