Manava Beach Resort & Spa Moorea - Charmigt med Polynesisk atmosfär - Boka hos Tour Pacific!

Charmigt med Polynesisk atmosfär

Manava Beach Resort Moorea

Manava Beach Resort & Spa Moorea är en omtyckt och mysig förstaklassanläggning på ön där stilen går i traditionell Polynesisk. Här bor du i vackra gröna omgivningar med en fin sandstrand och ett rev utanför som erbjuder ypperlig snorkling.

På promenadavstånd från resorten kan du komma till närmaste lilla by med bl.a. lokala restauranger.  Manava Beach Resort & Spa Moorea består av olika byggnader harmoniskat utspridda i den vackra trädgården. På Restaurangerna ”Le Matiehani" och ”Mahanaï” kan du uppleva en 5-stjärnig kulinarisk matupplevelse. För att försärka njutningarna kan du få dig en välbefinnande behandling på spa – Manea Spa. Här utförs en rad olika och avkopplande kroppsbehandlingar. Bl. a har de Rumiavai aquatic massage där man utför undervatten-shiatsu massage i en av spa poolerna. Resorten har även en butik, bar, pool, 2 restauranger, uppträdanden, sport- och vattenaktiviteter inkl dykning mm. Barnpassning på förfrågan. Anläggningen erbjuder gratis Wi-Fi både på rummen och i de allmänna områdena.  

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Här erbjuds bungalows  i smakfull Polynesisk stil. Du kan välja mellan att bo i härliga Bungalows på vattnet, eller i Bungalow på stranden, eller vid en skön trädgårdsmiljö. För den som söker en avskild miljö med insynsskyddad trädgård och egen pool så kan vi varmt rekommendera att välja Premium Garden Pool Bungalow. Oavsett vilket boende du väljer, så får du alltid luftkonditionerad komfort, en utomhusterrass, minibar, hårtork, kassaskåp, platt-TV och DVD-spelare och WiFi. 

Antal rum

94 Bungalows i sex olika kategorier.

Pool

Ja

Transfertid

ca 10 minuters bilresa från Moorea flygplats och 15 minuter med bil till Moorea hamn.

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module