Företaget

I februari 1993 slog vi upp våra dörrar och öppnade därmed möjligheten för frusna nordbor att resa till Söderhavet, Australien och Nya Zeeland. Vi har sedan dess varit Sveriges ledande researrangör till dessa områden. Vi arrangerar även gruppresor med svensktalande guider till dessa områden som är mycket uppskattade och framgångsrika. 

Sedan några år erbjuder vi även resmål  i Indiska Oceanen som Mauritius, Maldiverna,Seychellerna och Bali, och vi har även kommit att bli en ledande specialist  liksom väl utvalda kryssningsrederier i premiumsegmenten.

Ett av våra främsta styrkor är den gedigna kunskap om resmålen och produkterna vi säljer.  Vår personal  besöker regelbundet våra resmål och testar produkter vilket har bidragit till en stor kunskapsbank hos oss. De kunder som väljer att låta oss arrangera sina resor är de som framför allt uppskattar god service och hög kvalitet på resorna. Våra duktiga säljare är engagerade och vi strävar efter att ge varje kund ett vänligt och personligt bemötande. Många väljer att köpa resan av oss efter rekommendationer från tidigare kunder, media, flygbolag eller annan resebyrå. 

Tour Pacific Scandinavia AB, med organisationsnummer 556502-0210, är ett svenskägt, självständigt bolag utan bindningar till vare sig flygbolag eller andra reseföretag. Företagets VD och grundare, Lars Jönsson, äger 100% av aktierna. Vi  följer de resevillkor som Svenska resebyråföreningen (SRF) utformat för dess medlemmar. Vi har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Läs mer om vår resegaranti här. Styrelsen har sitt säte i Helsingborg.Tour Pacific är medlem av flygbolagens organisation IATA (med IATA-nummer 80 2 0913-5) vilket ger oss rätt att skriva ut flygbiljetter. Vi är också medlemmar i turistorganisationen PATA och  SPTO, South Pacific Tourist Organisation.