Res med Tour Pacific till Maldiverna - Centara Grand


Allt av det bästa på Centara Grand Maldiverna

Maldiverna är det perfekta resmålet för dig som söker en exotisk och romantisk semester med sol, stränder och turkosblått vatten. Här finns underbar snorkling, bra service och fantastisk mat. Närmare paradiset än så här kommer du inte.
Omgiven av det turkosblå havet i Indiska Oceanen ligger Centara Grand Island. Hotellet har en utmärkande stil i byggnader av kolonialstil. Det är ett barfota paradis med palmkantade stränder och en skimrande lagun som verkligen erbjuder en perfekt semester för alla.

Öns korallrev lockar med ett rikt fiskliv på snorkelavstånd. Dyker du så får du inte missa Centara Grand Island Resorts eget vrak, dessutom är det inte ovanligt med valhajar i området.

Centara Grand har ett fantastiskt Ultimate All Inclusive koncept som gör din vistelse på denna tropiska ö helt bekymmersfri med allt inkluderat, verkligen allt. Läs vad en av våra gäster tyckte om hotellet!

Priset är baserat på valutakurs USD 8,46.

ref: 40388

Intern information

Karta

Dag-för-dag-program:

Allt av det bästa på Centara Grand Maldiverna


I priset ingår

  • Flyg med Qatar Airways i ekonomiklass från Stockholm eller Köpenhamn (mot tillägg)
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • 7 nätter i del i Sunset Ocean Pool Villa på Centara Grand Maldivern inklusive Ultimate All Inclusive paket, club access*, skatter och serviceavgifter
  • Transfer med sjöflygplan till och från Hotellet

I Ultimate All Inclusive ingår:

  •  Eftermiddagskaffe/-te och glass till barnen.
  •  All måltider inklusive alkoholhaltiga drycker. Det finns tre temarestauranger; internationell, thailändsk, italiensk/fisk och skaldjur.
  •  Minibaren fylls en gång om dagen med läsk, mineral vatten och öl.
  •  Wifi i villan och på hotellet ingår.

Här ingår 5 utflykter per person under vistelsen så som valhajstur, guidad snorkling tur, nattfiske, båttur i solnedgången samt besöka en lokal ö. Här finns ett gym, och i priset ingår även vindsurfings lektioner, åka ring eller ”banan” bakom båt, snorkelutrustning och segla katamaran. 

I priset ingår även SPA-behandlingar för de vuxna till ett värde av 100 USD per vuxen och dag, dessa kan bytas mot 3 dyk under en vecka.

* I paketet ingår Club access  - Detta inkluderar bla. tillgång till Club Island, som är en exklusiv "resort i resorten" med separat pool och restaurang för frukost, lunch och middag. Här njuter du av servicen och det serveras snacks före och efter lunch samt kanapéer innan middagen. Du får ett uppgraderat sortiment i minibaren som fylls på varje dag samt har förtur för spabokningar samt middagsbokningar.

Fakta

Reseinformation

Avreseort

Stockholm. Köpenhamn mot tillägg.

Villkor

Samtliga priser är frånpriser och gäller per person vid del i dubbelrum. Ev avbeställningsskydd och reseförsäkring tillkommer. Högsäsongstillägg kan förekomma.

Vi reserverar oss mot ev flygändringar, nya flyg- och/eller hotellpriser i samband med ändrade valutakurser, förändrade skatter samt allmänna avgifter. Valutaförändringar kan ske fram till slutbetalning.