Resa till Rarotonga Castaway Resort och Muri Beachcomber - Tour Pacific


Charmiga Rarotonga & metropolen Singapore

På den här resan till Cook Islands får du lära känna den gröna och toppiga paradisön Rarotonga på djupet. Denna avslappnade och gästvänliga ö är inte mer än 35km i omkrets vilket gör att allt ligger på ett behagligt avstånd. En klar fördel med denna pittoreska ö är att kunna välja en ny restaurang inom räckhåll för varje kväll. Du kan ta dig runt ön på många olika sätt. Det enklaste sättet att ta sig runt är att åka buss eller hyra moped. Du kan också bli körd runt ön i en elmoppe i tuk tuk-stil. Rarotonga har mycket att erbjuda. Hitta din egna strand, snorkla bland sensationella rev, vandra upp på berget eller varför inte besöka den charmiga marknaden som är en höjdpunkt varje lördag. Andra självklara saker att njuta av på Rarotonga kan vara att bara strosa längs stranden vid magiska solnedgångar, se de lokala barnen leka i vattenbrynet efter skolan, eller besöka byn för att fördjupa dig om seder och bruk.

Din resa på Rarotonga

Denna resa till det charmiga Söderhavet börjar först med några härliga dagar i Singapore. Här får du tid att utforska staden under fyra sköna och minnesvärda dagar innan du flyger vidare till Cooköarna. Din härliga vistelse i Söderhavets pärla börjar med 5 nätter på trevliga Castaway Resort som är beläget på Rarotonga's solnedgångsida. I det här paketet har vi även inkluderat en Island Night Show med middag där du får uppleva polynesisk kultur och dansuppträde. Efter några underbara dagar på öns västra sida förflyttar du dig till soluppgångsidan och vackra Muri Beach där du bor på mysiga Muri Beachcomber i 7 nätter. En liten intim anläggning som ligger vackert omgivet i en tropisk trädgård intill den vita sandstranden. Här är det lugnt och avskilt, vilket passar både efter lat dag på stranden eller efter en aktiv dag för upptäckaren. 

I detta reseförslag avslutar du resan med en natt i Auckland och vill du hellre stanna en längre tid i Nya Zeeland så är det fullt möjligt och något vi gärna skräddarsyr till dig. 

 

Priset för dessa paket var korrekta när de publicerades 26 november 2019. Vi reserverar oss för valutaförändringar efter detta datum. Vi har använt valutakurs; 1NZD = 6,41SEK, för aktuell dagskurs, se länk 

ref: 42113

Klicka här för liknande reseförslag på Cooköarna

Intern information

Karta

Dag-för-dag-program:

Charmiga Rarotonga & metropolen Singapore


I priset ingår

 • Flyg i ekonomiklass från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Rarotonga t/r 
 • Flygskatter och bränsletillägg
 • 3 nätter på Village Hotel Albert Court Singapore 3* inkl. frukost & flygplatstransfer t&r
 • Citysightseeing i Singapore
 • Meet & Greet vid ankomst till Rarotonga 
 • Alla transfers på Cooköarna
 • 5 nätter på Castaway Resort Rarotonga 2,5*, i Poolside Studio inkl. frukost 
 • 1 middag med Island Night Show och transfer t/r från hotellet på Rarotonga. 
 • Rabatthäfte att nyttja på restauranger och turer på Cooköarna. 
 • 7 nätter på Muri Beachcomber Rarotonga 3*, i Garden Unit inkl. frukost 
 • 1 natt på Sudima Hotel Auckland Airport 3* i Superior room
 • Resehandbok

Fakta

Reseinformation

Erbjudande:

20% - rabatt på boendet och övrigt landarrangemang är avdraget i priset.

Pris från

37 900 kr/person

Ordinarie pris: 42 900 kr/person

Du sparar: 5 000 kr/person

Reseperiod

2020.10.31 - 2020.12.10
Pris från: 37 900 kr
Boka
2021.01.01 - 2021.02.08
Pris från: 37 900 kr
Boka

Reslängd

20 dagar

Kontakta Tour Pacific för pris övriga reseperioder

Avreseort

Stockholm / Göteborg Köpenhamn

Reslängd

16 resdagar / 12 nätter på CooköarnaVillkor

Samtliga priser är frånpriser och gäller per person vid del i dubbelrum. Ev avbeställningsskydd och reseförsäkring tillkommer. Högsäsongstillägg kan förekomma.

Vi reserverar oss mot ev flygändringar, nya flyg- och/eller hotellpriser i samband med ändrade valutakurser, förändrade skatter samt allmänna avgifter. Valutaförändringar kan ske fram till slutbetalning.