Rundresa Ultimata Australien & Nya Zeeland med svensk färdledare

Denna ultimata resa innehåller det mesta och det bästa av Oceanien då den kombinerar de två rundresorna Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. En upplevelserika gruppresa för dig som vill passa på att få två resor i en och som vill lära känna de båda länderna på djupet, utan att behöva åka hem emellan. Sveriges längsta och mest innehållsrika rundresa. En resa för dig där endast det bästa är gott nog!

Sveriges längsta och mest innehållsrika gruppresa!

En riktig storsäljare, som vi är både stolta över såväl som ensamma om. En resa fullmatad med unika destinationer däribland soliga Perth och vilda vackra Tasmanien, Australiens största ö. På Nya Zeeland ingår den spektakulärt vackra tågresan TranzAlpine som tar oss från öst- till västkusten, mellan Christchurch och Greymouth samt Franz Josef, en av Nya Zeelands största glaciärer.


Avresor  Pris Köpenhamn Pris Stockholm   Pris Göteborg Status
2018      
31 oktober ca 129 900 kr ca 129 900 kr ca 129 900 kr  Öppen
2019        
30 januari  ca 129 900 kr ca 129 900 kr
ca 129 900 kr
 Öppen

Preliminära priser och datum

Priserna avser per person i delat dubbelrum
Flygskatter och bränsletillägg ingår med 8 400 kr per person
Enkelrumstillägg: 30 900 kr
Vår enkelrumsgaranti: Om du reser själv och kan tänka dig att dela rum med en medresenär av samma kön utgår kostnaden för enkelrumstillägg. Hittar vi inte någon att para ihop dig med så bjuder vi helt enkelt på enkelrumstillägget!
Prisgaranti: Vi valutasäkrar alla våra rundresor så du slipper oroa dig för priset. Slutpris för skatter och bränsletillägg fastställs 45 dagar före avresa.
Inkluderar: Australien, Nya Zeeland och Singapore

Översikt av alla våra rundresor

 


Intern information

Karta

Dag-för-dag-program:

Rundresa Ultimata Australien & Nya Zeeland med svensk färdledare


Ultimata Australien & Nya Zeeland


Avresa
 2017 - 39 dagar:   30/10                   Blå siffra = Antal nätter
Avresa 2018 - 40 dagar:    4/2          

Antal måltider:   66
F = Frukost (36), L = Lunch (15) och M = Middag (15) 
Antal måltider:   68
F = Frukost (37), L = Lunch (15) och M = Middag (16)  

Rundresans dag-för-dag-program, avresa 30/10 - Klicka här!
Rundresans dag-för-dag-program, avresa 4/2 - Klicka här!

 

Dag-för-dag-program - 39 dagar


Dag 1 Skandinavien - London - Singapore

Flyg med British Airways till kosmopolitiska Singapore via London. (Flygmåltider)

Dag 2 Singapore     1  

Ankomst till Singapore under eftermiddagen. Direkt åker vi för incheckning på vårt hotell, Swissotel Merchant Court 4*. Kvällen är till eget förfogande, kanske en promenad till restaurangtäta Clarke Quay kan vara en skön avslutning på dagen. (Flygmåltider)

Dag 3 Singapore - Perth / Fremantle     3

En lugn och skön morgon. Efter utcheckning från hotellet träffas vi för en promenad till restaurangen där vi äter en god lunch innan vi beger vi oss ut i vimlet på en stadsrundtur. Besöker Little India, Chinatown och botaniska trädgården med alla vackra orchidéer. Sen eftermiddag transfer till flygplatsen och flyg vidare till Perth, dit vi anländer strax innan midnatt. Transfer direkt till hotellet, Esplanade Hotel Fremantle by Rydges 4*, som ligger i pittoreska hamnstaden Fremantle strax utanför Perth i mynningen av Swan River. (F, L, flygmåltider) 

Dag 4 Perth / Fremantle 

G’day mate och välkommen till landet ”down under”! En resa som börjar i Australiens soligaste stad, Perth, största staden i delstaten Western Australia. Efter en god frukost beger vi oss på sightseeingtur utmed kusten och stränderna, genom de mer exklusiva stadsdelarna för att avsluta i Kings Park, Perths stolthet och en av världens största parker med en fantastisk utsikt över floden och stadens alla skyskrapor. På återresan gör vi en flodkryssning längs Swan River och njuter av vacker utsikt över staden. På kvällen väntar gemensam middag på en av restaurangerna nere i hamnen. (F, M)

Dag 5 Rockingham    Simma med delfiner i Rockingham utanför Perth i Australien

Idag ska vi simma med delfiner! Tidig start på dagen för att med buss ta oss till Rockingham där vår båt väntar på att ta oss ut till delfinerna, dessa leksugna vänliga varelser och möta dem i deras naturliga miljö. Den modige gör dem sällskap genom att bara glida ner i vattnet. Garanterat en upplevelse för livet! Ombord på båten serveras en lättare lunch. (F, L)

 

Dag 6 Perth - Adelaide - Kangaroo Island     1   Underbara Kangaroo Island, som en djurpark utan stängsel

Tidig morgon när vi lämnar Perth för flyg till Adelaide, Australiens fjärde största stad. Därifrån åker vi vidare med buss, en resa på ca 2 timmar som går förbi böljande fält, farmer och vingårdar innan vi är framme i Cape Jervis och färjan som tar oss över Jervis Bay till Kangaroo Island, ön för alla naturälskare. Tack vare den geografiska isoleringen och avsaknad av rovdjur har här skapats ett unikt och variationsrikt djurliv. Vi bor på Kangaroo Island Seafront 3,5* i Penneshaw . Efter incheckning väntar en gemensam middag. (Frukostlåda, L, M)

OBS! Tänk på att packa en mindre väska (max 15 kg) för övernattningen på ön.
          Övrigt bagage lämnas för förvaring på hotellet i Adelaide.

Dag 7 Kangaroo Island  - Adelaide    3    

En heldag i djurens och naturens tecken med besök i Seal Bay som är hem för hundratals sjölejon, nationalparken Flinders Chase med de spektakulära bergsformationerna Remarkable Rocks och Admiral’s Arch. Efter en innehållsrik tar flyget oss tillbaka till Adelaide och vi checkar in på Majestic Roof Garden Hotel 4*. Återstoden av dagen är till eget förfogande. (F, L)

 

Dag 8 Barossa Valley 

Heldagstur med fokus på kulinariska upptäckter. Vi beger oss till Australiens största och mest kända vindistrikt, Barossa Valley, en dryg timmes bussresa nordost om Adelaide. Ett av flera vingårdsbesök är på välkända Jacob’s Creek där vi även äter lunch. Kvällen är fri att på egen hand utforska Adelaide, flanera bland butikerna och njut av folklivet. (F, L)Dag 9 Adelaide - Ayers Rock     1    

Efter frukost går resan vidare till Australiens Outback, "the Red Center" och Ayers Rock eller Uluru, som aboriginerna själva kallar klippan. Den för aboriginerna heliga monoliten är 600 miljoner år gammal och så imponerande. Med ett glas champagne i handen ser vi det fascinerande dramatiska ljus- och färgspelet som uppstår över klippan när solens strålar sakta går ner i horisonten. Efter solnedgången serveras middag under stjärnhimlen till toner av didgeridoo. Här bor vi på Desert Gardens Hotel 4*(F, M)

Dag 10 Ayers Rock - Cairns - Port Douglas     3

Tidig morgon för att se solen gå upp över Ayers Rock. Åter till hotellet för frukost. Därefter åker vi till The Olgas eller ”Kata Tjuta” som aboriginerna kallar klippformationerna, vilket betyder ”många huvuden” eftersom den består av flera runda, röda småberg. Här finns grottor med målningar och sniderier gjorda av aboriginerna. Därefter besök på Aboriginal Cultural Centre där vi också äter lunch innan flyget tar oss vidare till Cairns, som är basen för upplevelser av världens äldsta tropiska regnskogar och världens största korallrev; Stora barriärrevet. En fin busstur från flygplatsen väntar med underbara vyer på vår väg till charmiga badorten Port Douglas och vårt hotell, QT Port Douglas 4*. (F, L)


Dag 11 Port Douglas - Stora barriärrevet 

Sovmorgon för den som så önskar eller upptäck Port Douglas på egen hand. Mitt på dagen träffas vi igen och går ombord för att segla ut med Sailaways moderna exklusiva segelkatamaran på världens största korallrev, Stora barriärrevet, som finns med på UNESCOs lista över världskulturarv. På vägen ut till det inre barriärrevet, Low Isle, njuter vi av sol och hav. Här finns möjlighet att snorkla och även stora chanser att träffa på de stora havssköldpaddorna. På vägen hem lite bubbel och kanapéer till solnedgången. På hotellet avlutar vi dagen med en härlig BBQ-middag. (F, M)

Dag 12 Port Douglas - regnskogen

Under förmiddagen besök i regnskogen på Mossman Gorge för att få en riktigt genuin upplevelse och lära oss mer om landets urbefolkning, aboriginerna och deras kultur och traditioner under en vandring i urskogen. Eftermiddagen ledig för att strosa omkring i charmiga Port Douglas, njuta av en promenad utmed den fina stranden, Four Mile Beach eller koppla av vid hotellets poolområde. (F)


Dag 13 Port Douglas - Cairns - Sydney     3  

En lugn skön start på dagen innan avfärd mot flygplatsen och flyg till Sydney. Börjar vår vistelse i Sydney med en sightseeingtur i staden och dess omgivningar därefter står Sydney till förfogande på egen hand. Vårt hotell under vistelsen är, ParkRoyal Darling Harbour 4*. Darling Harbour är en stadsdel som bjuder på ett myllrande folkliv och ett perfekt läge till många restauranger och sevärdheter. (F)

Dag 14 Sydney      

Idag upplever vi staden från cykelsadeln. Vi cyklar runt bland sevärdheter och parker, stannar till för vätskekontroll på någon av stadens pubar. Den som inte vill cykla kan få en rundvandring i de historiska kvarteren, The Rocks, istället. Meddela vid bokning!  Resten av dagen ledig för att på egen hand utforska Sydneys stora utbud av sevärdheter, aktiviteter och shopping. (F)

 

 

Dag 15 Sydney
Efter en lugn start på dagen promenerar vi tillsammans till en av Australiens mest kända byggnader, Sydney Opera House och en guidad visning där. En intressant byggnad med en osannolik historia, designad  av den danske arkitekten Jörn Utzon och klätt med keramikplattor från Höganäs. Därefter tar vi oss till Circular Quay för att gå ombord och njuta av en kryssning som för ett par timmar tar oss genom Sydneys vackra naturhamn med enastående vyer från vattnet över stadens kända ikoner. På kvällen äter vi en skaldjursplatå med havets läckerheter i Darling Harbour. (F, M)

Dag 16 Sydney - Hobart (Tasmanien) - Freycinet     2 

Hobart på Tasmanien i AustralienResan fortsätter idag till Australiens största ö, den vilda vackra Tasmanien eller ”Tassie” som den ofta kallas. Efter ankomst åker vi med buss via Richmond till Freycinet National Park, där vi bor på Freycinet Lodge 4*. Eftermiddagen till eget förfogande och på kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet. (F, M)

Dag 17 Freycinet    

Idag beger vi oss till Coles Bay för en båttur. Under fyra timmar kryssar vi runt i Wineglass Bay och njuter av den hänförande vackra Freycinet National Park. Har vi tur finns möjlighet att se havsörnar, sälar och delfiner. Därefter fortsätter färden till Cape Tourville där vi bjuds på häpnadsväckande vackra vyer. På kvällen middag på hotellet. (F, L, M)
F d fångkolonin Port Arthur på Tasmanien Australien


 Dag 18 Freycinet - Port Arthur - Hobart     1
Lämnar Freycinet och på vår väg tillbaka till Hobart stannar vi och beundrar utsikt en vid Devils Kitchen. Därefter ett besök i Port Arthur, den före detta fångkolonin dit de farligaste och besvärligaste fångarna från England och Irland deporterades. Här får vi en guidad tur med berättelser om personliga livsöden. Framme i Hobert checkar vi in på Best Western Hobert 4*. Staden ligger vackert vid Derwentfloden och är huvudstad i delstaten Tasmanien. Kvällen ger möjlighet till egna upptäcktsfärder. (F, L)           

Dag 19 Hobart - Melbourne     3 

Efter frukost flyg vidare till Melbourne dit vi anländer mitt på dagen. Där vi gör en stadsrundtur och bekantar oss med staden innan ankomst till vårt hotell Crown Promenade 4,5*, som ligger centralt vid nöjeskomplexet Crown Casino med butiker och restauranger runt hörnet. På kvällen träffas vi för middag i de gamla spårvagnarna ombyggda till restaurang, The Colonial Tramcar Restaurant, som sakta rullar genom Melbournes centrala delar medan vi avnjuter en god middag. (F, M)

Dag 20 Melbourne 

Idag säger vi hej då till delar av gruppen som ska påbörja resan hemåt via Dubai. Njut av en lugn skön start på dagen och en härlig långfrukost. En dag på egen hand ligger framför dig, kanske lockar ett besök hos pingvinerna på Philip Island eller en tur utmed Great Ocean Road. Vi hjälper gärna till med bokning! (F)

Dag 21 Melbourne 

En dag att spendera helt efter egna önskemål. Strosa runt i stan, ta en tur med spårvagnen ut till den härliga stranden i badorten St Kilda, besök sevärdheter, museum, shoppa eller bara passa på att njuta av hotellets faciliteter. (F)

Dag 22 Melbourne - Auckland     2

The Cloud i Auckland, Nya ZeelandLämnar Melbourne och Australien och flyger vidare för att ansluta med gruppen Nya Zeelands höjdpunkter i Auckland på Nya Zeeland.
”Kia Ora” och välkommen till Nya Zeeland! Anländer på eftermiddagen till Auckland, Nya Zeelands största stad. Här bor vi centralt på Rydges Auckland 4*. Efter incheckning är resten av dagen till eget förfogande. Kanske avsluta dagen med en promenad ner till hamnen där man kan beskåda den stora mängden fina segelbåtar och då förstår man varför staden även kallas för "the City of Sails". 
(F, flygmåltider)

Dag 23 Auckland     2  

Auckland, Nya Zeeland

Efter frukost en promenad ner till hamnen och ett besök på intressanta Maritime Museum. Färjan tar oss sedan över till pittoreska Devonport där vi kan strosa omkring bland konstgallerier, kaféer och butiker i de gamla historiska trähusen med nyzeeländsk charm. På vägen tillbaka en stadsrundtur. Kvällens middag blir på hög höjd till fantastisk utsikt i Sky Tower, södra halvklotets högsta byggnad! (F, M)Dag 24 Auckland - Waitomo - Rotorua     

Gejsrar, varma källor och lergropar i Rotorua, Nya ZeelandPå vägen till Rotorua besöker vi de berömda kalkstensgrottorna Waitomo Caves, kända för sina lysmaskar och vackra droppstensformationer. Vi stannar till för lunch i vacker lantlig idyll innan bussresan fortsätter till Rotorua, den maoriska kulturens vagga där vi tar del av den mångtusenåriga maorikulturen. Dagen avslutas med "hangi", en maorisk festmiddag med rytmiskt uppträdande. Här bor vi på Millennium Hotel Rotorua 4* (nov-17) och Novotel Rotorua Lakeside 4*  (feb-18). (F, L, M)Dag 25 Rotorua
Överallt pyser och bubblar det ur marken så idag står Rotoruas geotermiska områden på programmet. Vi besöker det maoriska konst- och hantverkscentrat Te Puia som ger en inblick i maoriernas kultur och förhoppningsvis ser vi också Pohuta Geyser få ett av sina många utbrott om dagen med vattenkaskader på upp till 30 m. Därefter tar vi gondolen uppför Mount Ngongotaha för lunch till en härlig utsikt över sjöarna. Under eftermiddagen ingår ett besök på Polynesian Spa där vi njuter av de tempererade mineralpoolerna och den vackra utsikten över Lake Rotorua. Kvällen till eget förfogande. (F, L) 

Dag 26 Rotorua - Napier     1

Resan mot kusten går via Lake Taupo, Nya Zeelands största sjö. Vi färdas genom stora pinjeskogar och gröna jordbrukslandskap. Under eftermiddagen når vi Napier, en charmig pittoresk kuststad med fin strandpromenad och känd för sitt centrum som består av pastellfärgade byggnader i art deco-stil. Efter jordbävningen 1931 blev mycket förstört och staden återuppbyggdes i denna tidstypiska stil. Eftermiddagen och kvällen på egen hand. Här bor vi på Scenic Te Pania Hotel 4*. (F) 


Dag 27 Napier - Martinborough - Wellington    
2

Vindistriktet Martinborough på Nordön, Nya Zeeland

Startar dagen med en stadsrundtur och en guidad art deco-promenad i stadens centrum innan bussresan fortsätter söderut mot huvudstaden Wellington. Vi färdas genom Nordöns vackra landskap med vinprovning och lunch på en av vingårdarna i Martinborough, ett vindistrikt känt för sina Pinot Noir-viner. Ankomst under eftermiddagen till Wellington, huvudstad och centrum för regering, finansliv och kultur. Under vår vistelse här bor vi på Grand Mercure Wellington 4*. Kvällen är till eget förfogande. (F, L)


Dag 28 Wellington
Wellington, Nya Zeeland
Stadsrundtur där vi ser träkatedralen St Paul’s, Mount Victoria och får en guidad visning i Parlamentet. Besöker även Nya Zeelands nationalmuseum Te Papa Museum, som öppnade 1998. Här får vi på ett interaktivt sätt följa olika kulturer på Nya Zeeland samt landets fascinerande natur. Eftermiddagen spenderas på egen hand.
(F)


Dag 29 Wellington - Blenheim   

Dags att lämna Nordön då vi går vi ombord på färjan som tar oss över Cooksundet till Sydön och Picton, en färjeöverfart på drygt tre timmar. Under resan njuter vi av den vackra inseglingen genom Marlborough Sounds. Vi fortsätter till Blenheim, som ligger mitt i det bördiga vinområdet Marlborough dit vi anländer under eftermiddagen och checkar in på Hotel Chateau Marlborough 4*. Ikväll blir det middag och vinprovning på den mysiga familjeägda vingården Allan Scott Winery. (F, M)


Dag 30 Blenheim - Hamner Springs/Kaikoura     1

Vi ska se valar! På vägen till Kaikoura ser vi pälssälar längs klipporna. Ombord på valskådningsbåten hoppas vi på magiska ögonblick när dessa väldiga däggdjur dyker upp. Ofta kommer de riktigt nära båten. Huvudattraktionen är kaskelott- och tandvalar som kan ses när de vilar vid ytan. Sälar och delfiner är vanligt förekommande och med lite tur även späckhuggare. En händelserik dag som avslutas med middag vid havet. Här bor vi på Hot Springs Motor Lodge 3,5 *  (nov-17) och The White Morph 3,5*  (feb-18). (F, M)

Dag 31 Kaikoura - Christchurch    1

Bussresan går vidare och vi färdas längs med kusten till Christchurch, Sydöns största stad. Här åker vi på stadsrundtur innan vi får eftermiddagen fri i denna vackra stad. Staden har drabbats hårt av jordbävningar och återuppbyggnadsarbetet pågår än. Denna kvällen kopplar vi av med middag på hotellet, Rendezvous Hotel 4*(F, M)


Dag 32 Christchurch - Greymouth - Franz Josef    1

Stiger ombord på en av världens mest berömda tågresor, TranzAlpine som tar oss från öst- till västkusten. En tågresa genom ett otroligt vackert och spektakulärt landskap. Ombord på tåget serveras en lättare lunch innan vi anländer till Greymouth. Därifrån fortsätter resan med buss och mot kvällen anländer vi till Franz Josef och vårt hotell, Te Waonui Forest Retreat 5*, där en middag väntar på oss. (F, L, M)

Dag 33 Franz Josef - Queenstown     

Idag ska vi bekanta oss med Franz Josef, en av Nya Zeelands största glaciärer. En unik glaciär, dels för att den ligger på låg höjd men också i ett så milt klimat. Därefter sätter vi kurs mot alpinstaden Queenstown. Färden går genom ett bördigt jordbrukslandskap, delvis kantat av bergsmassiv. Under eftermiddagen når vi Queenstown, vackert belägen mellan dramatiska alptoppar. Här bor vi på Novotel Queenstown Lakeside 4*  (nov-17) och Millennium Queenstown 4*  (feb-18)Kvällen är fri för egna aktiviteter. (F)

Queenstown, Nya Zeeland


Dag 34 Queenstown  
Efter en lugn start på dagen promenerar vi till hamnen för att stiga ombord på fina gamla ångfartyget TSS Earnslaw som tar oss ut på sjön Lake Wakatipu och över till fårfarmen Walter Peak där en god BBQ-lunch i mysig miljö väntar på oss. På eftermiddagen en rundtur i Queenstown med omnejd inklusive den pittoreska guldgrävarstaden Arrowtown. Kvällen är på egen hand. (F, L)

Milford Sound utanför Queenstown, Nya Zeeland

Dag 35 Milford Sound 

Heldagsutflykt till det vackra fjordlandskapet i Milford Sound. Resan går genom Fiordland National Park som finns med på UNESCOs lista över världskulturarv. Därefter kryssar vi i fjordarmen genom sagolik natur med vattenfall och dramatiska berg. Har vi tur ser vi både sälar och delfiner. En lunchbuffé serveras under båtturen. Kvällen till eget förfogande. (F, L)

 

Dag 36 Queenstown - Auckland     1

Efter en skön sovmorgon och en god frukost är det så dags att ta farväl av Sydön och vi flyger upp till Auckland igen. Här återser vi Rydges Auckland 4*. Eftermiddagen fri för shopping eller kanske ett kafébesök i pittoreska stadsdelen Parnell. På kvällen avskedsmiddag på restaurangen Harbourside ner i färjeterminalen. (F, M)

Dag 37  Auckland - Melbourne - Dubai

Sista dagen i Auckland och vi säger hej då till delar av gruppen som har sin hemresa via Singapore. Efter en skön sovmorgon och långfrukost är dagen ledig innan vi framåt eftermiddagen hämtas för transfer till flygplatsen. Det är dags att ta farväl av Nya Zeeland för flyg med Qantas Airways via Melbourne till Dubai, dit vi anländer nästa morgonen. (F)

Rundresan går utmärkt att förlänga på individuell basis med någon härlig söderhavsö t ex Cooköarna eller Fiji. Kanske lockas du mer av storstadsliv som Sydney, Melbourne eller några extra dagar i Dubai på hemresan. Fråga oss gärna efter förslag!

Dag 38 Dubai

Ankomst till Dubai tidigt på morgonen. Det blir ett varmt välkomnande där en stadsrundtur i både de gamla och nya delarna av Dubai väntar och som avslutas med lunch och incheckning på Park Regis Kris Kan Hotel 4*. Eftermiddagen fri att på egen hand utforska denna futuristiska stad. (Flygmåltider, L)

Dag 39 Dubai - London - Skandinavien
Direkt efter frukost transfer till flygplatsen för att påbörja sista delen på hemresan. Vid ankomst till London säger vi hej då till varandra för den här gången. Med många härliga minnen rikare åker vi vidare med anslutningsflyg till våra olika hemdestinationer. (F, flygmåltider)

Med reservation för att ändringar i dag-för dag-programmet kan ske vid t ex ändrade flygtider eller oförutsedda händelser.


.

I priset ingår

 • Flyg med Qantas Airways i ekonomiklass; Skandinavien-London-Singapore-Perth-Adelaide (Kangaroo Island)-Melbourne-Hobart (Tasmanien)-Cairns (Port Douglas)-Ayers Rock, Alice Springs-Sydney-Auckland-Singapore-Skandinavien
 • Inrikesflyg från Kangaroo Island och på Nya Zeeland
 • Stopover i Singapore på både ut- och hemresan
 • Boende 36 nätter på centralt belägna fyrstjärniga hotell
 • 66 måltider; 36 x frukost, 15 x lunch och 15 x middag (utöver flygmåltider)
 • Alla utflykter, inträde och transporter enligt dag-för-dag-program
 • All dricks, bagageavgifter och flygskatter
 • Svensk färdledare under hela resan, en färdledare under vistelsen i Australien och en ny färdledare möter upp i Auckland på Nya Zeeland
 • Visum till Australien för nordiska medborgare
 • Resehandbok

Fakta


Reseinformation

Pris från

129 900 kr/person

Reseperiod

2018.10.31 - 2018.12.08
Pris från: 129 900 kr
Boka
2019.01.30 - 2019.03.09
Pris från: 129 900 kr
Boka

Reslängd

39 dagar

Gruppstorlek

Max 30 personer

Resans höjdpunkter

 • Delfinsafari i soliga Perth
 • Kangaroo Islands unika djurliv
 • Kulinarisk dag i välkända vindistriktet Barossa Valley
 • Middag under stjärnorna i Ayers Rock
 • Ljusinstallationen Field of Light i Ayers Rock
 • Pittoreska badorten Port Douglas
 • Snorkla vid Stora barriärrevet med exklusiv segelkatamaran
 • Upplev autentisk aboriginupplevelse i regnskogen
 • Läcker skaldjursplatå i Darling Harbour
 • Cykelsightseeing i Sydney
 • Besök i Sydney Opera House
 • Vilda vackra orörda Tasmanien, Australiens största ö
 • Middag i Melbournes gamla spårvagnar
 • Vingårdsbesök på både Nordön och Sydön
 • Rotoruas bubblande gejsrar, heta lergropar och maorikultur
 • Mineralpoolerna på Polynesian Spa
 • Art deco-staden Napier
 • Båtresa över Cooksundet mellan Nordön och Sydön
 • Valsafari i Kaikoura
 • TranzAlpine, en av världens mest berömda tågresor  
 • Franz Josef, en av Nya Zeelands största glaciär
 • Natursköna alp- och aktivitetsorten Queenstown
 • Kryssning genom Milford Sounds fjordlandskap
 • Detta är gruppresan som har ALLT!

Med reservation för ev. ändringar i dag-för-dag-programmet.

Villkor

Samtliga priser är frånpriser och gäller per person vid del i dubbelrum. Ev avbeställningsskydd och reseförsäkring tillkommer. Högsäsongstillägg kan förekomma.

Vi reserverar oss mot ev flygändringar, nya flyg- och/eller hotellpriser i samband med ändrade valutakurser, förändrade skatter samt allmänna avgifter. Valutaförändringar kan ske fram till slutbetalning.