Flygbolaget Singapore Airlines toppar listorna - Reseblogg
Singapore Airlines toppar listorna!

Singapore Airlines toppar listorna!

Bäst i luften

Som specialist på resor långt bort är vi på Tour Pacific extra måna om att välja bra flygbolag till våra kunder. Vi tycker att bra komfort och service ombord samt smidiga flygförbindelser är minst lika viktigt som bra biljettpris. Singapore Airlines tillhör de flygbolag som har fått mängder av utmärkelser och priser genom åren, både av passagerare och branschexperter, för sin ombordprodukt. Nu senast utnämnt till ”Worlds Best Airline - Economy Class” och ”First Class” i Skytrax omröstning bland 20 miljoner resenärer och i hård konkurrens.


Vi på Tour Pacific använder t ex Singapore Airlines för alla avgångarna i vårt rundreseprogram till Australien och Nya Zeeland. Där gör vi även stopp på ett par dagar i Singapore, både på ut-och hemresan som är mycket uppskattade bland resenärerna. Att den lilla önationen har mycket att erbjuda är ingen tvekan!

Dagliga avgångar från Köpenhamn från januari 2020!

Från början av januari i år får Singapore Airlines dagliga flygavgångar från Köpenhamn till Singapore. Flygsträckan trafikeras av den moderna flygplanstypen Airbus A350-900. För att erbjuda en bekvämare flygning under många flygtimmar i luften så erbjuder Singapore Airlines flera innovativa koncept ombord. Kabinen har mer rymd, högre takhöjd, större fönster och en förbättrad ljussättning som ska minska effekten av jetlag och ge bättre komfort. Den senaste teknologin med bredbands-wifi och av underhållningssystemet Krisworld erbjuds också.


Ett samarbete med premium Spa-kedjan ”Canyon Ranch” har också inletts som ett led för att öka välbefinnandet ombord för passagerarna. Stretchövningar, vila och avkoppling ombord tillsammans med en meny med wellnessprofil som skapats av näringsexperter kommer erbjudas.

20180725_SIA_CanyonR...

Frukost á la Canyon Ranch - Eggs Benedict med fullkornsbagel och yogurtsås

Flygbolaget erbjuder också den splitternya A350-900 Medium range på flygningarna mellan Singapore och Adelaide. Även denna flygplanstyp är utrustad med senaste teknologin vad gäller underhållningssystem, flygplansstolar och ombordservice. Något som våra  deltagare på våra rundresor får glädje av!

 

 

Dela

Du kanske också gillar