Vinresa till Australien och Nya Zeeland för gourmeter med vinexperten Håkan Nilsson - Reseblogg
Exklusiv rundresa med eftersmak

Exklusiv rundresa med eftersmak

En favorit i repris bland våra rundresor är temaresan Den stora upplevelseresan med fokus på gastronomi. Den välkände vinexperten Håkan Nilsson guidar bland Australiens och Nya Zeelands vingårdar och innovativa restauranger i 24 dagar januari 2018. Det är en resa för den som värdesätter en hög nivå av det kulinariska. Båda länderna har även utvecklats som innovativa och spännande matländer, med influenser från befolkningens olika kulturer och bakgrunder. En naturlig kombination till ländernas egna vinproduktioner.

WinePour800

Läckra måltider och prisbelöna viner väntar deltagarna på Den stora upplevelseresan!

Noga utvalda vingårdar och restauranger


Håkan Nilsson har med sitt personliga kontaktnät och kunskaper skapat ett unikt innehåll i programmet. På rundresan besöks prisbelönta vingårdar som Peter Lehmanns, Rockford Estate, Penfolds och Cloudy Bays på Nya Zeeland för exklusiva vinprovningar av deras berömda viner från druvorna Shiraz och Pinot Noir. Totalt genomförs 14 vinprovningar under hela resan.

Ata-Rang-Winery800

Här besöks Ata Rang Winery på Nya Zeeland

Middagar på noga utvalda restauranger som ex på japanska Nobu och Rockpool Bar & Grill i Melbourne och Arbour Restaurant i Blenheim samt avskedsmiddagen i Singapore på exklusiva Singapore Cricket Club ingår också i programmet.

photo-courtesy-of-ma...

Avskedsmiddagen på resan hålls på anrika Singapore Cricket Club            foto: SCC Mathew Spolin

Även boendestandarden på denna resa är högre med fler femstjärniga boenden som t e x 4 nätter på Amora Hotel Jamison i Sydney och 3 nätter på Conrad Centennial Hotel i Singapore.

Resan går den 2 januari 2018 och kostar 99 900 kr per person. (Jo, smakar det så kostar det!)

Läs mer om resan här

Dela

Du kanske också gillar