Barfotabröllop i Söderhavet -Tour Pacific. - Reseblogg
Barfotabröllop i Söderhavet

Barfotabröllop i Söderhavet

Kritvita stränder, ett turkosblått hav, vajande palmer…. Kan man tänka sig en skönare inramning av sitt bröllop - och smekmånad? Tina och Derek Kamzol valde att gifta sig på Cooköarna i Söderhavet - och tog med sig barnen som bröllopsfölje. Anders på Tour Pacific fixade det praktiska.

WEddingBAnd

Cooköarna perfekt för både vigseln och smekmånaden!

Tina och Derek planerade först för en familjesemester till Cooköarna. Men flera faktorer ledde till en perfekt kombination av semester tillsammans med barnen, bröllop och smekmånad.  De hade båda önskat sig ett enkelt bröllop;  inget stort med många gäster och under planeringen insåg de att Cooköarna kunde vara ett perfekt ställe att också gifta sig på.

Tina hade besökt Cooköarna under sin tid när hon jobbade på kryssningsfartyg och ville gärna visa Derek och deras tre gemensamma barn öarna.

Rarotonga-aerial

När väl flyg och hotell var bokat genom Tour Pacific kunde de börja planera lite av de praktiska detaljerna för sitt bröllop.

Sen bar det av i september 2016. Första dagarna acklimatiserade de sig på huvudön Rarotonga med sina dramatiska grönskande berg, vattenfall och turkosa lagun runt hela ön - som bara tar en timme att ta sig runt. De träffade också den lokala bröllopsplaneraren då en del praktiska saker skulle fixas på plats, såsom äktenskapslicens (vigseln är sen legal hemma i Sverige) och detaljer för själva vigselceremonin som dekorationer och att träffa vigselförrättaren.

Barfotabröllop på stranden

Så själva bröllopsdagen då. Den blev precis så enkelt, avslappnat och rolig som de drömt om: Tina i sin vackra långa bröllopsklänning hemifrån och Derek i stråhatt och vita kläder- och självklart barfota! Omgivna av sina tre barn och även Dereks äldsta som studerade i Australien och kommit dit  till bröllopet.

BarfotaWedding

De gillade alla den avslappnade och sköna stämningen på Cooköarna och kände sig så välkomnade av den vänliga lokalbefolkningen.

De fick också några riktiga "smekmånadsdagar" för sig själva, då de tog en avstickare till grannön Aitutaki och äldsta barnet tog hand om de yngre syskonen. Med sin berömda turkosa lagun och än lugnare atmosfär blev det en perfekt inramning för att bara njuta och koppla av i paradiset!

TinaDerek_NewlyWedTu...

Tour Pacific hjälper till med att ordna både vigsel på flera av våra destinationer eller bara bröllopsresan - läs mer här!

Foton privata

 

Dela

Du kanske också gillar