Elins och hennes mammas resa till Fiji - Reseblogg
Elins och hennes mammas resa till Fiji

Elins och hennes mammas resa till Fiji

Vi har varit där! Vi som jobbar på Tour Pacific uppdaterar oss på plats på resmålet flera gånger om året. Vår vision är att alltid kunna ge förstahandsinformation till våra kunder på de destinationer där vi är specialister. Vi besöker massor av hotell, sover i sängarna, snorklar och testar alla restauranger.  Vissa ställen har vi besökt oftare, andra mer sällan, men vi har varit där!

I juni 2022 åkte Tour Pacifics Elin till Söderhavet tillsammans med sin mamma Lena. Läs vad Elin tyckte om Fiji:

"Vårt första stopp under vistelsen var Matamanoa Island Resort. Det är en vacker och mysig liten ö som ligger ca 1 timmes båtresa från Port Denarau Marina.

Jag och min mamma blev väl omhändertagna när vi anlände till ön. Vi fick bland annat varsin kall, god dryck och en kall handduk som vi kunde svalkas av oss med i den sköna värmen. Personalen på ön var fantastisk och hade en känsla för personlig service.

Vi bodde i en Bure som låg precis vid stranden. Vi hade en egen plunge pool och utomhusdusch vilket kändes otroligt lyxigt. Matamanoa hade några av de vackraste solnedgångar jag sett. Jag och mamma satt varje kväll och njöt av ett glas vin medan vi såg ut över stranden och havet. Minnen för livet!”

Vad tyckte Lena om besöket på Matamanoa?  ”Jag fick en wow-känsla när jag kom in i vårt boende som var både vackert och harmoniskt, precis så exotiskt som jag föreställt mig! Hotellet och hela området var en plats för rekreation, tiden stannade upp på ett behagligt sätt. Det var så lätt att få kontakt med alla, allt från ägaren och hotelldirektören till all övrig personal vilket medförde en väldigt familjär stämning. När vi varit där några dagar kändes det som att vi alla kände varandra.”

Elin fortsätter: ”Vid ankomst till vårt nästa boende, Musket Cove Island Resort, välkomnades vi till toner av gitarr, vacker sång och så klart ett flertal glada ”Bula”! Det var verkligen en positiv upplevelse. Denna resort var större och hade ett flertal restauranger, pooler, aktiviteter och moderna bekvämligheter. Under vår vistelse var vi bland annat ute och snorklade, åkte till en bar mitt ute i havet - Cloud 9, gick på guidade turer och åkte SUP-board. Vi var lite mer aktiva här än på Matamanoa vilket var en bra kombination.

Ett måste när man besöker Musket Cove är att smaka deras fantastiskt goda Daiquiris. Det var något utöver det vanliga!”

Så här säger mamma Lena om besöket på Musket Cove: ”Denna resort gav en helt annan upplevelse. Det var en betydligt större ö med flera olika aktiviteter och barnvänligt, en semester för hela familjen. Det var god mat och speciellt buffén var riktigt bra. Det var även lätt för mig som är glutenintolerant att äta både gott och varierat. Boendet var fantastiskt med allt du kan önska för din semester! Poolområdet som låg precis vid restaurangen var härligt, även om jag föredrar att bada i havet.”

Dela

Du kanske också gillar